Curs de Recursos i Tècniques d’Animació per a Monitors de menjador escolar i aules matineres

Milers de visites a Finestrat per a viure i gaudir amb la seua Mercat Gastronòmic i Tradicional de Finestrat
26/04/2022
Nova convocatòria per a artistes i estudiants de Belles arts: II Finestrat Art Públic
28/04/2022

Noves oportunitats de formació i noves oportunitats d’accedir a un lloc de treball per als joves de Finestrat. És el curs de “Tècniques i Recursos d’Animació per a Menjador i Aula Matinal” que programa la Regidoria de Joventut. En aquesta ocasió són 30 hores de formació presencial al Centre Juvenil. Les dates del 27 de juny al 4 de juliol en horari de 9.00 a 14.00 hores. La inscripció està oberta i el preu és 45€ (amb carnet jove) i 60€ (sense carnet jove).

En paraules de la regidora de Joventut, Nati Algado, “a l’estiu sempre intentem que els joves de la localitat puguen aprofitar les vacances per a completar la seua formació. En aquest cas proposem el curs que els obri la possibilitat de treballar en menjadors escolars i també aules matinals. Ho veiem com un reforç, sobretot per als qui acaben cicles formatius i, de cara al pròxim curs escolar, perquè obtindran la titulació i els coneixements per a treballar en aquestes eixides laborals. També és una oportunitat per a aquelles persones que els agrade treballar amb públic infantil i ja tinguen una certificació per a això”.

PUEDES ESCUCHAR LAS DECLARACIONES DE LA CONCEJALA, NATI ALGADO, AQUÍ

Entre les eixides professionals que es contempla en aqueix àmbit està principalment els menjadors escolars i les aules matineres, també centres d’oci, tallers d’animació, ludoteques, etc.

Informació i Inscripcions

Per a les persones interessades en aquesta formació, poden acudir al Centre Juvenil Finestrat, situat al carrer Fonteta, 36. També poden enviar un correu a l’adreça joventut@finestrat.org, enviar un WhatsApp al núm. 606 936 432 o bé contactar en Instagram @joventutfinestrat. L’edil va recordar que per a aquells joves que no disposen de carnet jove, al mateix Centre Juvenil poden realitzar la sol·licitud.

(GABINET PREMSA.28.4.2022)