Curs de Monitor de Temps Lliure per a jóvens majors de 18 anys

Pròxima Junta de Govern oberta a l’assistència ciutadana: divendres 7, 9.15 hores
05/02/2020
Finestrat acull el pròxim 21 de febrer la IV Setmana Ciclista Valenciana
06/02/2020

LA REGIDORIA DE JOVENTUT FA UNA CRIDA ALS JÓVENS PER A REALITZAR AQUEST CURS I AUGMENTAR LES SEUES OPORTUNITATS LABORALS

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat fan una crida als jóvens de Finestrat per a inscriure’s abans d’aquest divendres, 7 de febrer, en el Curs de Monitor de Temps Lliure que han organitzat amb l’objectiu d’augmentar les seues possibilitats laborals. En paraules de la regidora de Joventut, Nati Algado, “es tracta d’un curs dirigit a majors de 18 anys per a formar-los en l’organització i coordinació d’activitats de temps lliure per a públic infantil i juvenil. Estem parlant d’eixides laborals com a monitors d’Escoles d’estiu, monitors de campament, animadors en esdeveniments, en establiments turístics… Per tant, considerem que és una ocasió idònia que haurien d’aprofitar perquè, en acabar, obtenen una titulació oficial de l’IVAJ que els pot obrir moltes portes dins d’aquest àmbit laboral”.

El curs està compost per 310 hores, 150 lectives i 160 de pràctiques. Les jornades presencials tindran lloc en el Centre Juvenil Finestrat tots els dissabtes, des del 15 de febrer al 16 de maig, en horari de 9:00 a 20:00 hores. Entre els continguts, els assistents aprendran a organitzar activitats d’oci i temps lliure en clau educativa per a públic infantil i juvenil. Per a això, aprendran tècniques i recursos d’animació grupal, incidint en l’educació en valors i també aplicant mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos. L’alumnat que curse aquesta formació i supere l’avaluació corresponent rebrà un diploma acreditatiu oficial de l’IVAJ (Institut Valencià de la Joventut).

Informació i Inscripcions fins a aquest divendres 7 de febrer
El curs té un cost de 170€ i es podran incriure’s els jóvens a partir dels 18 anys d’edat. Les dates de celebració són el 15 i 29 de febrer, 7, 14 i 28 de març, 4, 18 i 25 d’abril , 9 i 16 de maig.

Per a les persones interessades en aquesta formació enfocada a la inserció laboral, poden acudir al Centre Juvenil Finestrat, ubicat en el carrer Fonteta, 36. També poden enviar un correu a joventut@finestrat.org, enviar un WhatsApp al núm. 606 936 432 o bé contactar en Instagram @juventudfinestrat.  El termini d’inscripció finalitza aquest divendres, 7 de febrer.

(GABINET DE PREMSA: 5.2.2020)