Culminen la retirada de pals i cablejat aeri al carrer Relleu de la Cala de Finestrat

Habilitem un nou pàrquing a l’entrada de Finestrat centre històric
01/08/2022
Arranquem el mes d’agost amb la Cala de Finestrat com a referència d’accessibilitat, lliure de fums i amb una xarxa wifi gratuïta
02/08/2022

REPRESENTA UNA INVERSIÓ DE 65.000€ PER A MILLORAR ELS SERVEIS DE TELECOMUNICACIONS, EL TRÀNSIT PER ALS VIANANTS I L’ACCESSIBILITAT

La imatge dels pals de fusta i el cablejat aeri al carrer Relleu de la Cala ha passat ja a la història. En aquest carrer hi havia unes línies aèries de telecomunicacions amb pals de fusta molt exposats a les inclemències meteorològiques i que també dificultaven el trànsit de vianants per la vorera o el pas de cadires de rodes i carrets de bebés.

En una 1a fase l’Ajuntament va executar el soterrament de la xarxa aèria de telecomunicacions amb una longitud d’actuació de 240 metres. Posteriorment, es va realitzar el desplegament de la nova xarxa de fibra òptica. Una vegada finalitzada aquesta primera fase dels treballs quedava pendent la coordinació amb les diverses operadores per a la retirada de les antigues línies. Aquesta actuació s’ha realitzat al llarg dels últims mesos. I, finalment, aquesta setmana han culminat la retirada dels pals de fusta, en total 8, “la qual cosa deixa molta més amplitud a les voreres, millorant considerablement el trànsit per als vianants i l’accessibilitat. També és una millora de qualitat en els serveis de telefonia i accés a Internet. Cal tindre en compte que és una zona residencial on també es concentren diversos hotels de la Cala”, va concloure l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

L’obra representa una inversió per part de l’Ajuntament de 65.000€ que engloba la canalització subterrània de les telecomunicacions i també diverses millores en la xarxa d’enllumenat públic.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(GABINET DE PREMSA (29.7.2022)