Acaben les obres de la nova cuina per a la celebració d’esdeveniment a la Plaça de la Unió Europea de Finestrat

Demà comencen els 4 dies de festes patronals de Finestrat plens de tradició, música, pólvora i actes per a tots els públics
22/08/2018
Multitudinaria “arreplegà de barraques” para comenzar las fiestas patronales de Finestrat
24/08/2018

L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, i el regidor d’Urbanisme, Víctor Darío Llinares, van visitar hui la nova cuina que s’ha habilitat en la Plaça de la Unió Europea com a zona de suport fixa per a la celebració d’esdeveniments, a més d’aprofitar aquest espai per a emmagatzematge.

En paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “hui hem visitat la nova cuina que hem construït en la Plaça de la Unió Europea, just al costat de la Casa de Cultura. Aquesta actuació ve motivada perquè tots els anys ens veiem obligats a habilitar una cuina de campanya per a donar servei en múltiples esdeveniments com les festes o les carreres de muntanya. Açò implica un cost anual d’uns 15.000€ en lloguers per a cada ocasió. Per tant, la qual cosa hem realitzat és una inversió de 40.000€ per a construir la nostra pròpia cuina, amb tot l’equipament necessari i disponible de manera permanent, la qual cosa es tradueix en un estalvi més que considerable”. L’alcalde va explicar que aquesta instal·lació s’estrena justa en les festes patronals que arranquen demà a Finestrat. “Què millor data per a posar-la en marxa que aquesta setmana amb la Comissió “Festers 2018” que comptarà amb aquesta magnífica instal·lació, igual que les Comissions dels anys pròxims”.

La ubicació d’aquesta nova dependència és la Plaça de la Unió Europea, epicentre de nombrosos esdeveniments a Finestrat, tant les festes patronals perquè en aquest espai es troba la barraca de la Comissió organitzadora com altres actes d’índole cultural, formativa o esportiva com la “Costa Blanca Trails” o el “Quilòmetre Vertical Puig Campana”. Aquesta obra s’ha realitzat aprofitant la zona coberta i rectangular que hi havia al mig de la plaça amb una superfície aproximada de 54m2. De manera que l’actuació ha consistit en el seu tancament total i en el seu condicionament amb instal·lació elèctrica, aigua, evacuació de fums, a més de tot l’equipament necessari per a donar un servei òptim (bancada, cuina, piques i armaris d’emmagatzematge).

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

El pressupost de l’actuació ha sigut 40.778,87 €, assumit íntegrament des del consistori, i el termini d’execució de 2 mesos ha finalitzat per a la seua posada al servei en les festes patronals que arranquen demà mateix, 23 d’agost.

(GABINET DE PREMSA: 22.08.18)