Crònica esportiva local

Formación para cuerpos de seguridad de Finestrat sobre coordinación en emergencias
31/10/2017
Aquest diumenge arrenca la Setmana de la Salut amb una marxa solidària a benefici de la lluita contra el càncer
02/11/2017

C.F.U.E. Finestrat
El passat cap de setmana tots els equips del club van jugar fora de casa excepte el cadet que va descansar. Destacar les victòries dels benjamins contra el Pedreguer on es van imposar per 0-5. D’altra banda, els alevins van caure per molt poc contra el Moraira-Teulada per 6 a 5 mentres que els infantils també van caure per 4-1 contra el Pedreguer.
Els prebenjamins van disputar un partit amistós amb el Fundació Benidorm i el resultat va ser de 6-0 a favor dels benidormeres.

Per a aquest pròxim cap de setmana ja està tancat el calendari de partits i tots es disputaran a casa. Els primers a jugar el dissabte, 4 de novembre, a les 10:00 hores seran els benjamins contra l’Altea B; a les 12:00 hores arribarà el torn dels infantils, contra el Benissa B.
Per al diumenge està previst que juguen els alevins, a les 10:00 hores, contra l’Altea B i, a les 12:00 hores, jugaran els cadets contra el Benissa B. Tots aquests partits es disputaran en el camp local de La Foia.

Club Voleibol Finestrat
Des del Club Voleibol Finestrat han aconseguit diverses victòries aquest passat cap de setmana. L’equip juvenil “Promasaje Finestrat” va guanyar per 1 set a 3 contra un dels equips forts de la competició, el Racing SAN Juan.
Gran partit el que van realitzar les juvenils, sobretot el final del quart set que perdent per 23 a 20 van aconseguir remuntar i guanyar-ho per 23 a 25.

També va haver-hi victòria per a l’equip sènior, “Fitness Corpore Finestrat” que en la seua visita a Xàbia va aconseguir imposar-se de manera còmoda per 0 a 3 amb parcials de 20-25, 16-25 i 10-25.
Amb aquest resultat després de 2 partits aconsegueixen 6 punts i col·locar-se líders de la seua categoria.
Finalment, l’equip infantil “Exegur Seguridad” va perdre contra Gandia en un partit en què va tindre diversos avantatges importants per a emportar-se els sets encara que finalment no va poder ser.

Aquest cap de setmana juguen tots els equips fora de casa excepte les infantils que juguen aquest divendres el pavelló de Finestrat, a les 19:00 hores, contra la Nucia. L’equip cadet i sènior descansen mentres que les juvenils se’n van a Sant Joan. Les alevins també comencen la lliga en els Jocs Escolars de Benidorm.

Club Taekwondo Finestrat
Des del Club Taekwondo Finestrat 34 xiquets/as participen aquest cap de setmana en l’I Open Internacional de Riba Roja del Túria. Acudeixen des de prebenjamins fins a categoria sènior i tots competiran en combat i poomsae.

El regidor d’Esports, David Alarcón, va animar a l’afició local a aprofitar les trobades que es disputen aquest cap de setmana a casa “per a acudir a abrigar els nostres jóvens en la pràctica de la seua afició esportiva”.