Crònica Esports local

El dilluns comencen les obres per a millorar la CV-767 que unix la Cala i el nucli històric
18/10/2017
19 de octubre: Día internacional del cáncer de mama
19/10/2017

Club Voleibol Finestrat

L’equip juvenil «Promasaje Finestrat» comença la lliga al gran amb una victòria clara per 3 sets a 0 contra el CV Altea.   Partit còmode en què van tindre ocasió de provar diferents posicions i formes de joc de cara a partits més complicats.

Per la seua banda, les cadets del “Mudanzas Jovi Finestrat” van guanyar el passat cap de setmana per 3 sets a 0 al Racing San Juan i es col·loquen en els llocs alts de la classificació amb 2 partits i 6 punts.  Finalment, les infantils “de l’Exegur Seguridad Finestrat” van perdre a Villena en un partit que van jugar molt bé encara que finalment es va decantar per les rivals en un agònic segon set de 35 a 33.

Aquest cap de setmana és d’especial transcendència per al Club Voleibol Finestrat perquè el diumenge, 22 d’octubre, debuta l’equip senior “Fitness Corpore Finestrat” contra el C.V. Ontinyent. Es tracta de l’únic equip sènior femení d’esports d’equip que té Finestrat. D’ací, la importància del seu debut en aquesta temporada.

C.F.U.E. Finestrat
Els equips de futbol del C.F.U.E. Finestrat van iniciar la lliga aquest dissabte passat en els camps del Dénia, un dels equips més forts de la taula. Els benjamins van ser els primers a jugar i van perdre per 6-0; els alevins van quedar 8-0; els infantils 4-1 i els cadets, últims a jugar, també van caure per 6-1.
Per a aquest pròxim cap de setmana, aquestes mateixes categories jugaran a casa, en el Camp de La Foia, on reben a la Nucia. Començaran els benjamins el dissabte, a les 10:00 hores; a les 11:15 arribarà el torn dels alevins; el diumenge jugaran a les 10:00 hores els infantils i a les 12:00 hores, l’equip cadet.

Club Pilota Finestrat
Aquest dissabte 21 d’octubre comencen les competicions de pilota en modalitat “one wall”. És la primera vegada que participen des de l’Escola de Finestrat amb dos equips alevins, un infantil i un cadet. L’estrena en aquesta competició serà en el poliesportiu Foietes de Benidorm, aquest dissabte 21, a partir de les 11:00 hores. Allí Finestrat participarà tant amb pilotaris individuals com en parella, contra escoles d’altres poblacions de la comarca.

Club Taekwondo Finestrat
Des del Club Taekwondo Finestrat, María Vidal competeix aquest pròxim cap de setmana en el X Open Ciutat de Pamplona en les modalitats poomsae individual, trio i Freestyle. Vidal competeix seleccionada per la Comunitat Valenciana
mentres que el director del club, Juan José González, acudeix com coach per al rànquing de la Federació Espanyola amb què la màxima punts de cara al Campionat del Món que es disputa al novembre de 2018 a Taipei (Xina).

GABINET DE PREMSA (18.10.17)