Crònica esports Finestrat

Charla informativa: “Dona sangre y hazte donante de médula en Finestrat”
03/10/2017
Finestrat reclama a Conselleria soluciones al transporte escolar de la ESO
04/10/2017

 

ARRANCA LA LLIGA PER A LES INFANTILS I LES CADETS DEL CLUB VOLEIBOL

FINESTRAT

HUI COMENCEN LES CLASSE DE BALLET EN EL PAVELLÓ MUNICIPAL D’ESPORTS

Club Voleibol Finestrat
Comença la lliga per a l’equip infantil i cadet del Club Voleibol Finestrat. Per a les infantils, l’equip “Exegur Seguridad”, aquest cap de setmana ha sigut la seua estrena en la lliga autonòmica perquè les jugadores vénen de lligues escolars. No han tingut el millor començament perquè van perdre a Biar. No obstant això, tenen per davant nombroses ocasions per a anar millorant. La setmana que ve juguen a casa contra l’Oliva

D’altra banda, també ha començat la lliga per a les cadets del “Mudances Jovi Finestrat”. Aquest equip juga la lliga autonòmica preferent que és classificatòria per al Campionat d’Espanya. El primer partit va resultar favorable a les de Finestrat que van guanyar per 3 sets a 1 al C.D. Polanens de Santa Pola. Amb aquesta victòria, les finestrenses sumen 3 punts i es col·loquen en els llocs més alts de la classificació.

CFUE Finestrat
La lliga de futbol comença el pròxim 15 d’octubre per als benjamins, alevins, infantil i cadets del CFUE Finestrat. El club local de futbol compte aquesta temporada amb prop de 80 inscrits amb edats compreses entre els 4 i els 15 anys.
En aquests moments es troben disputant la pretemporada, amb partits amistosos contra clubs d’altres localitats de la comarca.

Club Taekwondo Finestrat
Des del Club Taekwondo Finestrat acudiran més de 20 alumnes aquest pròxim cap de setmana a l’Open de Taekwondo de la Comunitat Valenciana que se celebra a Castelló. Amb aquesta competició arranquen la temporada 2017-2018 en la que participen tant en combat com en poomsae.

Club Pilota Finestrat
Més de 20 xiquets/as han començat els entrenaments en l’Escola de Pilota Valenciana. A finals de mes d’octubre arrancaran els campionats per als prebenjamins, benjamins, alevins, infantils i cadets, és a dir, des dels 4 fins als 14 anys. De moment hi ha 25 inscrits tot i que encara estan a temps d’apuntar-se en el carrer l’Hort, els dimarts i dijous, en horari de 17:00 a 19:00 hores.
A més, de cara al “Nou d’Octubre, dia de la Comunitat Valenciana”, se celebren unes partides entre els alumnes de l’Escola de Pilota de Finestrat. Serà en horari de 10:00 a 11:30 hores, en el carrer Fonteta.

Esports en el pavelló: musculació i ballet
Després del parèntesi d’estiu hui comencen les classes de ballet. Aquestes classes s’impartiran els dimarts i dijous, en horari de 17:00 a 20:00 hores, en diversos grups d’edat que van des dels 4 fins als 13 anys.
Per a més informació, poden acudir al pavelló, on també està disponible la sala de musculació per a entrenar en horari de dilluns a divendres, de 9:30 a 13:30 hores i de 16:00 a 21:30 hores.

GABINET DE PREMSA (3.10.17)