Crònica Esports Finestrat

La Concejalía de Medio Ambiente de Finestrat organiza un curso de manipulación de plaguicidas
10/01/2019
Agenda pròxims dies a Finestrat
10/01/2019

Club Voleibol Finestrat
Després del parèntesi nadalenc tornen les competicions per al Club Voleibol Finestrat. Aquest divendres hi haurà dos partits a casa, en el Pavelló de la Foia: a les 17:30 hores jugaran les infantils “de l’Exegur Seguridad Finestrat” contra el Platges de Benidorm i a les 19:30 hores les cadets del “Mudanzas Jovi Finestrat” contra el també veí Platges de Benidorm cadet.

El dissabte a la vesprada l’equip juvenil Promasaje Finestrat jugarà també a casa, a partir de les 17:00 hores, contra el CV Teulada. I tancarà la jornada l’equip sènior del Fitness Corpore Finestrat a què li toca jugar el diumenge 13, a les 12:00 hores, en Sant Vicent contra el C.V. Sant Vicent.
C.F. Unió Esportiva Finestrat
Els equips del C.F. Unió Esportiva Finestrat també reprenen la temporada després de les vacances de Nadal. Els dos partits que es disputen a casa seran el diumenge, en el camp de La Foia: a les 10:00 hores els cadets contra el FB Teulada-Moraira i els infantils, a les 12:00 hores, contra el mateix equip en aquesta categoria.

A tots els altres equips del club la toca desplaçar-se. El dissabte, a les 11:30 hores, juguen els alevins de 2n any contra l’At. Callosa; a les 12:00 hores jugaran els els alevins de primer any contra l’UD Altea i, a la mateixa hora, els benjamins també contra l’UD Altea. En la vesprada del dissabte li arribarà el torn als juvenils que es mesuren al CEF El Verger a les 17:15 hores. Finalment, els prebenjamins juguen en el camp 1 de la Nucia contra el CF La Nucia. Serà el diumenge, a les 11:00 hores.

El regidor d’Esports, David Alarcón, va animar a tots els clubs i escoles a continuar la temporada després del parèntesi vacacional “amb il·lusió i moltes ganes de continuar gaudint de l’esport en les instal·lacions de Finestrat”.

GABINET DE PREMSA (10.1.19)