Creu Roja i l’Ajuntament de Finestrat organitzen un curs de Carnisseria i Pescateria

“Balconades” per la igualtat a Finestrat
09/03/2021
FINESTRAT CREA UNA ESTRATÈGIA PER A CAPTAR ALS FONS EUROPEUS
10/03/2021

Creu Roja Espanyola amb la col·laboració de l’Ajuntament de Finestrat organitza un curs sobre Dependent de productes Frescos en CARNISSERIA I PESCATERIA.

La modalitat serà en línia havent-hi 130 hores de teoria. També es garanteixen 60 hores de pràctiques no laborals en empreses. Igualment hauran de cursar diferents mòduls de Competències Digitals; Igualtat de Gènere; Manipulador d’Aliments i Al·lergògens; i Prevenció de Riscos Laborals.

En paraules de Donna Rebecca Plummer, regidora de Formació de Finestrat, “la nostra aposta sempre serà col·laborar, posar a disposició tots les nostres instal·lacions i sobretot apostar per la formació dels nostres veïns de cara a la cerca d’ocupació”

L’Ajuntament de Finestrat oferirà les seues instal·lacions municipals com és la Cuina Municipal per a poder dur a terme les pràctiques necessàries dins del programa de formació.

“En aquesta ocasió estem com a entitat col·laboradora però en breu convocarem nous cursos des de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local davant la possibilitat de nous treballs que segur ens oferirà la campanya d’estiu en el nostre Bulevard Comercial o on es necessite gent per a treballar. L’ocupació sempre serà per a l’Ajuntament de Finestrat la principal prioritat” ha recordat l’edil de Formació.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA, DONNA REBECCA PLUMMER, ACÍ

El curs es realitzarà a la fi de març i la data es concretarà quan els interessats realitzen la inscripció. El termini màxim per a poder accedir a aquest curs serà el pròxim 15 de març.

La inscripció l’han de fer a través del següent correu electrònic de Creu Roja Formació i Orientació eromerom@cruzroja.es