Conveni entre l’Ajuntament i el Club de Pilota de Finestrat per a continuar recolzant l’esport valencià per excel·lència

Finestrat convoca a la ciutadania a participar en la III Marató de Donació de Sang i Medul·la que se celebrarà el divendres 18 d’octubre
07/10/2019
Pròxima Junta de Govern oberta a l’assistència ciutadana: dijous 10 d’octubre, 9:30h
07/10/2019

L’alcalde de Finestrat Juan Francisco Pérez i el president del Club de Pilota Valenciana de la localitat, Eusebio Martorell, han firmat un conveni de col·laboració mitjançant el qual l’Ajuntament continuarà fomentant, com ho ha vingut fent fins ara, la pràctica esportiva d’aquest esport de gran arrelament en la localitat. En l’acte de firma de conveni també va estar present el regidor d’Esports de l’Ajuntament finestratí, David Alarcón.

En paraules de l’edil, “amb la renovació d’aquest conveni, la qual cosa busquem és potenciar l’esport autòcton per excel·lència de la nostra cultura que és la pilota valenciana. En aquests moments tenim més de vint xiquets i xiquetes en l’Escola de Pilota de Finestrat. És una pedrera molt jove i prometedora que va en augment i que té grans referents entre els nostres veïns com el jugador professional Santi Ortuño, a més del Club que fa una magnífica labor per mantindre l’afició i l’interés per aquest esport”.

Amb la firma d’aquest document el club comptarà amb suport econòmic de 4.000€ per a participar en les competicions que se celebren enguany com els Jocs Escolars en les modalitats de frontó i raspall i els Jocs Sènior en els quals competeixen dos equips, un en llargues i un altre en palma. La rúbrica d’aquest conveni també implica la col·laboració del club en l’organització d’activitats dirigides a acostar la pilota a tots els públics amb esdeveniments com les partides dels dies previs a les festes patronals d’agost.

(GABINET DE PREMSA. 7.10.2019)