Conveni d’Ocupació per a fomentar la inserció laboral de jóvens i parats de llarga duració a Finestrat

Aquest diumenge arriba “Alicia en el país de las maravillas” a la Casa de Cultura de Finestrat amb el taller infantil “Arteatro”
31/05/2019
Jornada empresarial a Finestrat per a abordar les noves tendències del sector turístic
31/05/2019

L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez i Daniel Díaz López, director dels Hotels Alone i Tropic Relax de la cadena Mediterraneo Sur Hoteles, van firmar este matí un conveni de col·laboració mitjançant el qual els participants en El Curs d’Animació Turística en Hostaleria podran realitzar les pràctiques en aquests hotels de la Cala de Finestrat.

En paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “vista la demanda d’animadors turístics per part dels hotels ubicats tant en el municipi de Finestrat com a Benidorm i donada la gran afluència d’un turisme familiar en l’època estival hem celebrat el curs d’Animador Turístic en Hostaleria dirigit principalment a potenciar la inserció laboral de col·lectius amb més dificultats per a aconseguir un treball com són els jóvens o els parats/des de llarga duració de la nostra localitat. Els 13 participants ja han finalitzat la 1a part del curs i ara, mitjançant la firma d’aquest conveni, tindran l’oportunitat de realitzar pràctiques treballant en un entorn laboral real, aprenent el dia a dia i així afavorim les seues oportunitats d’aconseguir un treball”. En la firma del conveni l’alcalde va agrair la sensibilitat de la direcció d’aquests hotels de la Cala “perquè puguen realitzar allí les pràctiques i tant de bo tots els participants aconseguisquen una ocupació aquest estiu”.

Aquest curs de formació, orientació i inserció laboral com a “Animador Turístic en Hostaleria”, ha sigut impulsat des de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Finestrat amb la col·laboració de la Diputació d’Alacant. La 1a part va ser impartida des de l’empresa Evolution Consultors en el Viver d’Empreses i va finalitzar amb l’entrega de diplomes per part de la regidora de Comerç, Mª Dolores Viudes, qui també va estar present hui en firma del conveni per a realitzar les pràctiques.