Conveni de suport a l’Escola de Música del Centre Musical Puig Campana de Finestrat

Inici imminent de les obres de reforma i ampliació del consultori mèdic de la Cala de Finestrat
02/07/2021
Campanya de vacunació antiràbica a Finestrat del 19 al 24 de juliol
06/07/2021

L’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca i el president del Centre Musical Puig Campana, Miguel Llorca, van signar aquest matí el conveni de col·laboració mitjançant el qual l’Ajuntament secundarà amb 36.000€ la labor educativa i de difusió cultural que es realitza des de l’Escola de Música del Centre Musical. En el moment de la rúbrica d’aquest document també va ser present el regidor de Cultura, Héctor Baldó.

En paraules de l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, “seguim amb la nostra dinàmica de suport a les associacions locals de tot àmbit, cultural, esportiu, educatiu… perquè la pandèmia ha fet molt de mal a tots els sectors de la societat i no ha sigut menys amb aquestes agrupacions que han patit especialment les conseqüències econòmiques d’aquesta crisi. Hui hem signat amb l’Escola de Música del Centre Musical Puig Campana cada vegada més alumnes des dels 5 anys d’edat reben formació. Som un poble que viu la música amb molta tradició. Cal recordar que el Centre Musical Puig Campana ja ha complit 50 anys des de la seua refundació. I aquesta administració sempre estarà vetlant per protegir i difondre els nostres senyals d’identitat com la música de banda a la qual cada vegada se sumen més persones d’altres regions o altres nacionalitats que han triat Finestrat com el seu poble”.

L’Escola de Música té com a finalitat l’ensenyament musical per a augmentar la dotació de components per al Centre Musical Puig Campana, societat musical que recentment va commemorar el seu 50 aniversari. Al mateix temps proporcionen la base musical adequada a aquells alumnes que vulguen continuar els seus estudis en els Conservatoris professionals. Entre les matèries que estudien està la formació teòrica quant a Iniciació, Moviment Preparatori, Llenguatge Musical i després diverses classes instrumentals com a percussió, trombó, tuba, trompeta, trompa, clarinet, saxòfon en les seues diferents modalitats, flauta i oboé. A aquesta activitat formativa cal afegir els concerts escolars i les audicions trimestrals.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

 

(GABINET PREMSA. 5.7.2021)