Conveni de col·laboració de l’Ajuntament amb el CE El Portell de Finestrat

Èxit de FINEVENTURA promogut per la Regidoria de Joventut de Finestrat
01/07/2021
Leticia Arbuzina i Violeta Díaz, del Club Taekwondo Finestrat, líders del ránking nacional cadets i competiran en l’Europeu que es disputa a Estònia
01/07/2021

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, i el president del CE El Portell de Finestrat, Vicente Climent Lloret, han signat el conveni de col·laboració mitjançant el qual el consistori secundarà amb 3.500€ la labor de promoció de l’esport que realitza aquesta agrupació en la localitat. En el moment de la signatura també va ser present el regidor d’Esports, David Alarcón i el representant de ciclisme en l’agrupació, Antonio Climent.

En paraules de la primera autoritat local, Juanfran Pérez Llorca, “seguim avant amb el pla econòmic postpandèmia que vam posar en marxa per a fer costat a totes les associacions locals que han patit una important caiguda d’ingressos a causa de la paralització de les activitats durant l’últim any. En aquest cas signem amb el CE El Portell que rebrà 3.500€ de l’Ajuntament per a portar avant activitats com a excursions, acampades o carreres com la Trail Nocturna Faldes del Puig Campana que es disputa el pròxim 21 d’agost a Finestrat”.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

Al final de la signatura del conveni l’alcalde també va destacar el compromís dels components d’aquesta associació que participen com a voluntaris en competicions esportives de gran arrelament en la localitat com la Costa Blanca Trails o el recent Quilòmetre Vertical Puig Campana “en les quals la seua implicació és fonamental perquè tot isca al 100%. Així que molt agraït per aquesta col·laboració recíproca entre l’Ajuntament i el Portell de Finestrat”.

GABINET DE PREMSA (30.6.2021)