Connecta’t a l’Ajuntament de Finestrat i rep tota la informació municipal per WhatsApp

Les Sènior de Finestrat, líders invictes, es juguen aquest cap de setmana el títol de campiones autonòmiques
15/04/2021
Política Privacidad página Facebook Ayuntamiento de Finestrat
17/04/2021

Des de l’Ajuntament de Finestrat informen que continua en marxa el servei CONNECTA’T per a rebre tota la informació municipal per WhatsApp. Convocatòries d’ajudes enfront de la crisi de la COVID-19, ofertes d’ocupació, cursos d’idiomes, formació laboral o agenda d’esdeveniments culturals. Totes aquestes propostes s’envien per WhatsApp a les persones que es donen d’alta en aquest servei. Per a formar part de la comunitat CONNECTA’T de l’Ajuntament de Finestrat només és necessari emplenar el formulari que està disponible a l’Ajuntament, al Centre Juvenil Finestrat i també a l’extensió administrativa de la Cala.

En paraules del regidor de Modernització i Xarxes Socials David Alarcón, “si abans ja era important estar connectats ara, amb la pandèmia, l’estat d’alarma i les restriccions s’ha fet més que evident la necessitat fonamental de mantindre el contacte amb la ciutadania i enviar-los la informació oficial contínuament actualitzada. No podem pretendre que totes les persones tinguen xarxes socials. Però sí la gran majoria, fins i tot els més majors, tenen instal·lada l’aplicació WhatsApp en el seu mòbil. Per això, recordem que continua en marxa aquest servei que va iniciar la seua marxa fa més de 10 anys a Finestrat”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR, DAVID ALARCÓN, ACÍ

Per a donar-se d’alta cal emplenar un formulari que està disponible en dependències municipals com l’Ajuntament de Finestrat (planta baixa, recepció), el Centre Juvenil (carrer Fonteta, 36) i l’extensió administrativa de la Cala. Aquest formulari queda signat per l’usuari per a deixar constància del seu consentiment per a rebre informació d’interés municipal a través de comunicacions electròniques, en compliment de la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal. “Per a pròximes dates ja estem treballant amb l’objectiu que les persones interessades també puguen donar-se d’alta de manera en línia, a través de la pàgina web, i així evitar el tràmit de la signatura del paper físic”, va assenyalar el regidor.

GABINET DE PREMSA (16.4.2021)