Concurs de Tik Tok al servei de la Igualtat

Condicionament de la mitjana i la jardineria en zones acabades d’urbanitzar com el carrer Veneçuela de Finestrat
22/02/2021
Finestrat obri demà el termini de sol·licitud d’ajudes per a autònoms i microempreses
24/02/2021

FINESTRAT CONVOCA AL COSTAT DELS MUNICIPIS DEL CONSELL COMARCAL PER LA IGUALTAT DE LA MARINA BAIXA UN CONCURS DE VÍDEOS TIK TOK PER A REINVINDICAR EL 8 DE MARÇ, DIA DE LA DONA

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Finestrat presenta un concurs de vídeos en la xarxa social Tik Tok per a conscienciar i lluitar per la igualtat de gènere. El certamen forma part dels actes programats per al 8 de març, Dia Internacional de la Dona, i està emmarcat dins de les activitats que realitzen conjuntament els municipis emmarcats en el Consell Comarcal per la Igualtat de la Marina Baixa.

Per a participar no és necessari disposar d’equips professionals, bastarà amb un mòbil i una bona història que contar. Formar part del certamen és tan senzill com pujar un vídeo a la plataforma Tik Tok amb l’etiqueta #Finestratporlaigualdad. Hauràs d’emplenar el següent Bases i formulari d’inscripció Ací també es poden consultar les bases.

En paraules de la Regidor d’Igualtat, María Llorca, “la temàtica del certamen serà tot el que concernisca la lluita per la igualtat de gènere, ja siga igualtat en l’esport, en oportunitats laborals, en tasques domèstiques, apoderament, denúncia de relacions tòxiques, detecció de micromasclismes, lluita contra la violència de gènere”.

La duració màxima dels vídeos serà de 60 segons, i es poden utilitzar totes les possibilitats creatives que proporciona la pròpia xarxa social Tik Tok.

“L’objecte de la convocatòria és l’estímul de la capacitat creativa sobretot dels més joves alhora que es potencia la reflexió i la conscienciació per la igualtat de gènere. S’ha triat la plataforma Tik Tok per la seua alta implantació entre els més joves de la societat i per la facilitat que la xarxa té per a la creació audiovisual” ha afegit l’edil d’Igualtat.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA D’IGUALTAT, MARÍA LLORCA, ACÍ

El certamen compta amb tres premis, un primer premi dotat amb 300 euros, un segon premi dotat amb 200 euros i un tercer premi dotat amb 100 euros.

La data límit per a la inscripció és el 10 de març i els guanyadors es donaran a conéixer el 16 de març.

La iniciativa es troba enquadrada dins del projecte nacional “Rodant per la igualtat”, que aglutinarà nombrosos certàmens locals similars amb temàtica d’igualtat de gènere, que sumaran forces en l’objectiu comú de la conscienciació per la igualtat. Les obres guanyadores de cada certamen local competiran entre elles per a dirimir quina és la millor obra a nivell nacional, premi amb una dotació econòmica de 500 euros que es donarà a conéixer el 25 de març.

Bases i formulari d’inscripció