Concert del Centre Musical Puig Campana i emotiu record als músics que ens van deixar aquest últim any

Finestrat acollirà el divendres 15 d’octubre la ITV mòbil de vehicles agrícoles, motocicletes i ciclomotors
17/09/2021
Comença a Finestrat el curs per a aprendre l’ofici d’ajudant de cuina
22/09/2021

El Centre Musical Puig Campana va omplir anit de música i d’emoció la riba de la platja de Finestrat. Un programa de cançons com Cinema musical, Reflections of this time, Ritme llatí, Islas Canarias i Virginia, sota la batuta de Toni Barber, van delectar al públic assistent en la Plaça de l’Àmfora. Va ser un esdeveniment molt especial per a acostar la música d’aquesta agrupació al públic de la Cala, al mateix temps que es va compartir amb els assistents els 50 anys d’història des de la seua refundació.

En el transcurs del concert des de l’Ajuntament es va fer lliurament d’una banderola de mans del Primer Tinent d’Alcalde, Víctor Darío Llinares i el regidor de Cultura, Héctor Baldó al president del CMPC, Miguel Llorca. A continuació, el Tinent d’Alcalde va prendre la paraula per a convidar a la població de la Cala a “formar part d’aquestes agrupacions culturals com el Centre Musical i l’Agrupació Coral que demà prendrà aquest mateix escenari amb la Trobada de la Cançó de la Mar”.

L’acte també va servir d’homenatge i record a totes aquelles persones que han format part de la banda i, especialment, a dos germans morts en aquest últim any, Bruno i Eusebio Climent “els qui deixen un llegat important com la continuïtat d’aquest vincle artístic amb els seus nets”, va assenyalar Llinares.

Clausura Estiu Cultural

Aquesta nit es clausura la programació estival de Finestrat amb la XXIII Trobada de la Cançó de la Mar, tradicional trobada arran de mar en el qual l’Agrupació Coral de Finestrat que dirigeix José Vicente Algado Climent commemora el seu 25é aniversari. I ho farà amb un recital de cançons com A tu lado, Golondrina, Camino verde i Piel Canela en el qual també participa l’Orfeón aspense Virgen de las Nieves.

CONSULTEU Programa Trobada de la Cançó de la Mar 2021

(GABINET PREMSA. 18.9.2021)

Més sobre el CMPC

El Centre Musical Puig Campana (CMPC) està compost per més de 50 músics amb edats compreses entre els 12 i els 80 anys. Compten amb banda juvenil i Escola de Música. Recentment han commemorat els 50 anys d’història des de la seua refundació encara que la història d’aquesta agrupació es remunta quasi 100 anys arrere. El seu president és Miguel Llorca i el director de la banda, Toni Barber.

Més sobre l’Agrupació Coral de Finestrat

Amb 25 anys de trajectòria i 30 veus amb un ampli repertori de música coral componen l’Agrupació Coral de Finestrat, promotora i organitzadora dels festivals de la “Cançó de la Mar” que cada estiu se celebren a la Cala de Finestrat, comptant amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Finestrat. Com a mostra de la consolidació de l’esdeveniment enguany la Trobada de la Cançó de la Mar compleix 23 anys. El seu president és Antonio Galiana i el director José Vicente Algado.