Concert de Santa Cecília del Centre Musical Puig Campana

Finestrat continua donant exemple de sostenibilitat amb l’augment de la recollida selectiva de roba i calçat en els contenidors taronja de Proyecto Lázaro
16/11/2020
Llums LED’s per a tots els edificis municipals de Finestrat
18/11/2020

El diumenge, 22 de novembre, coincidint amb la festivitat de Santa Cecília, el Centre Musical Puig Campana oferirà un concert a l’Auditori El Castell a les 12 del migdia.

En el repertori d’aquest concert es podrà escoltar, entre altres peces, el pasdoble “Goya” de Julián Palanca, la selecció musical, el Popurrí “Oregón” del compositor holandés Jacob de Haan o el pasdoble que va guanyar el Concurso Extraordinari de Pasdobles de Finestrat 2019 “Cinema Musical” de José Cano.

El concert es realitzarà amb totes les garanties de prevenció i seguretat anti covid 19. Serà obligatòria la mascareta i es mantindrà en tot moment la distància de seguretat en l’amfiteatre.

En paraules del Regidor de Cultura, i músic, Héctor Baldó “este és un dels concerts més importants de l’any. Commemorem la festivitat de la patrona dels Músics, Santa Cecília, i ho fem amb un repertori molt variat que pretén que el nostre públic passe un matí entretingut i coneixent un poc més la música de banda. Aquest any degut a la situació sanitària hem optat per fer-ho al migdia i a l’aire lliure amb totes les mesures de seguretat i en un entorn tan emblemàtic com és el Castell de Finestrat”

La regidoria de Cultura se reserva el dret a cancel·lar aquesta actuació depenent de l’evolució de la pandèmia.

Aquest concert coincideix amb l’exposició 50 anys de la refundació del Centre Musical Puig Campana que actualment es pot contemplar en el Museu Municipal de Finestrat i que repassa 5 dècades d’història a través de manuscrits, fotos, vestimentes, partitures i instruments musicals. Una exposició que romandrà oberta al públic fins el mes de gener.