Concert de Santa Cecília del Centre Musical Puig Campana

Finestrat prorroga 4 años más la calificación de Zona de Gran Afluencia Turística (ZGAT)
10/11/2021
Classe magistral de producció audiovisual sobre ciberassetjament al Centre Juvenil Finestrat
11/11/2021

Coincidint amb la celebració de la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics, el Centre Musical Puig Campana celebra un concert extraordinari. Serà dissabte que ve 13 de novembre a les set i mitja de la vesprada a la Casa de la Cultura de Finestrat.

“A poc a poc anem reprenent la normalitat en les activitats culturals i sobretot a la Casa de la Cultura, vertader centre cultural en època hivernal. Hui tenim el plaer de tindre al Centre Musical Puig Campana en un dia doblement especial perquè donem la benvinguda a tres nous educands de l’Escola de Música de Finestrat que s’incorporen a la banda” ha assenyalat l’edil de Cultura, Héctor Baldó.

 

Els tres nous músics de tretze anys són Xavi Jara Galiana, Vicent Martorell Vaello i Jaume Llorca Mingot i els tres toquen el trombó.

En el programa d’aquesta convocatòria podrem escoltar entre altres peces el pasdoble “Krouger” de l’alcoià Camilo Pérez Laporta o la composició “Eternal Vibrations” del director i compositor d’Ontinyent, Saül Gómez Soler, un dels més prolífics del panorama musical nacional i internacional.

 

 

La segona part d’aquest concert estarà dedicada a alguns dels més coneguts arranjadors de música jazz i soul, com són P. Kleine i N. Iwai . Està previst que un joc de llums acompanye el ritme de la interpretació d’aquestes últimes peces.