Concert de Primavera del Centre Musical Puig Campana i la Unió Musical l’Aurora de Sella

Finestrat celebra el “Dia del Llibre 2024” amb novetats a la biblioteca municipal, tallers d’animació a la lectura en els col·les i presentacions literàries.
10/04/2024
Finestrat amb APARME en el Dia Mundial del Pàrkinson
11/04/2024

Dos pobles veïns amb una llarga tradició musical. Finestrat i Sella. Més de 70 músics sobre un mateix escenari i units per la mateixa passió per la música. Dos mestres, Miquel Morales i Toni Barber, amb una dilatada carrera professional.

Aquest dissabte, 13 d’abril a les 18.30h, serà tot un espectacle, viure amb tots ells, el Concert de Primavera que protagonitzen la Unió Musical l’Aurora de Sella i el Centre Musical Puig Campana a l’Auditori, a l’aire lliure, El Castell, als peus de l’Ermita de Finestrat.

En paraules de la Regidora de Cultura, Nati Algado “és un privilegi poder acollir aquest concert a Finestrat, amb músics de Sella i del nostre municipi. La música serveix per a agermanar, compartir i, cosa que és més important, fer-nos gaudir a tots els que assistim. Per això us convide a acompanyar-nos aquest dissabte a la vesprada a l’Auditori El Castell i poder viure a l’aire lliure una primavera, que aquesta setmana, ens deixarà, sens dubte, una evocació musical”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA, NATI ALGADO, ACÍ

El programa que podrem gaudir és el següent:

Música y vinos (Manuel Morales)

Fermança (Antoni Mairata)

Hospitalarium (Miquel Morales)

Director: Miquel Morales

Churumbelerías (Emilio Cebrián)

A Jubilant Overture (Alfred Reed)

Guerreros (Azael Tormo)

Abenserraig (Saül Gómez)

Director: Toni Barber

Gabinet de Premsa (10-04-2024)