Compte arrere per al Torneig de Voleibol de platja 4 x 4 més antic d’Espanya que se celebra cada 15 d’agost a La Cala de Finestrat

On em toca votar aquest diumenge 23 de juliol?
21/07/2023
L’Ajuntament invertix 50.000€ en la renovació de l’asfaltat de l’Avinguda El Raval
24/07/2023

LA CALA TAMBÉ ACOLLIRÀ LA FINAL AUTONÒMICA 2 X 2 DEL CIRCUIT VICHY MEDITERRANEAN BEACH I EL TORNEIG MIXT AMATEUR 4 X 4

La Cala de Finestrat es prepara per a 3 intensos dies amb el millor voleibol de platja nacional i internacional. D’una banda, ja estan obertes les inscripcions per al torneig 4 x 4 més antic d’Espanya que se celebra cada 15 d’agost a la Cala de Finestrat des de fa 46 anys. A més, els dies 13 i 14 es jugaran la final autonòmica 2 x 2 del Circuit Vichy Mediterranean Beach i el Torneig Mixt Amateur 4 x 4. Per a coordinar aquestes cites esportives la regidora d’Esports, Beatriz Quintillán, al costat del director tècnic del Club Voleibol Finestrat, Juanvi Llinares, va rebre al President de la Federació Valenciana de Voleibol, Arturo Ruiz i a Nuria Pla, directora tècnica de la Federació.

“La Cala de Finestrat es converteix, un estiu més, en punt neuràlgic del millor voleibol. Seran 3 dies molt intensos que tindran com a epicentre el 15 d’agost, data del torneig degà amb 46 anys de trajectòria i una personalitat molt especial perquè enfronta a jugadors professionals de circuits nacionals i internacionals amb jugadors amateurs arribats des de tota Espanya, va indicar l’edil d’Esports, Beatriz Quintillán. “Esperem unes jornades vibrants de voleibol de platja perquè també es disputa la final autonòmica classificatòria per al Campionat d’Espanya i el Torneig Mixt Amateur. Així que tot a punt, obrim inscripcions i ens preparem per a tres intensos dies d’esport en ple pont del 15 d’agost, la qual cosa torna a posar en valor el binomi que tan bé ens funciona a Finestrat de turisme i esport”.

Informació i Inscripcions

Per a formalitzar la inscripció en el torneig del 15 d’agost es pot enviar un correu electrònic a voleyplayafinestrat@hotmail.com indicant nom de l’equip, nom i cognoms dels jugadors, DNI de cada component i la data de naixement. Qualsevol dubte sobre aquest tema pot posar-se en contacte en el número de telèfon 686729026 o 618967884. Les places estan limitades a 32 equips masculins i 32 equips femenins.

13 i 14 d’agost: Final autonòmica Vichy Mediterranean Beach i Torneig Mixt 4 x 4

El 13 d’agost La Cala de Finestrat acull, concretament, la final autonòmica 2 x 2 classificatòria del Campionat d’Espanya dins del Circuit Vichy Mediterranean Beach. D’aquesta competició eixiran els guanyadors autonòmics que representaran a la Comunitat en el pròxim Campionat d’Espanya.

I el 14 d’agost es disputarà el 7é Torneig Mixt Amateur 4 x 4, limitat a 16 equips en or i 8 equips en plata.

Les inscripcions del dia 13 i 14 es realitzaran en la pàgina web de la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana https://fvbcv.com/

(GABINET PREMSA 24.7.2023)