Compte arrere per al Torneig de Voleibol de platja 4 x 4 més antic d’Espanya que es disputa el 15 d’agost a la Cala de Finestrat

Fins al 31 de juliol es pot reservar plaça en el programa de l’IMSERSO 2021-2022
19/07/2021
Finestrat visibilitza la seua adhesió a la xarxa “Platges sense fum” de la Comunitat Valenciana amb la bandera identificativa
20/07/2021

LA CALA TAMBÉ ACOLLIRÀ LA FINAL AUTONÒMICA A2 DE VOLEIBOL DE PLATJA EL 14 D’AGOST

Després del parèntesi de l’any passat per la pandèmia torna la festa del Voleibol de platja a la Cala de Finestrat. Serà el cap de setmana del 14 i 15 d’agost, dues jornades intenses del millor voleibol de platja que organitza el Club Voleibol Finestrat en col·laboració amb la Regidoria d’Esports.

El dissabte 14 serà la final autonòmica en modalitat A2 masculina-femenina. Per tant, les millors parelles de tota la Comunitat Valenciana es donaran cita a la Cala de Finestrat per a disputar la final classificatòria per al Campionat d’Espanya. També aqueix mateix dia es jugarà la 5a edició d’un torneig mixt popular, obert a la participació de tots els públics i per a 4 jugadors per equip.

El diumenge 15 d’agost arribarà la 44é edició del Torneig 4 x 4 més antic d’Espanya. El quadre de competició té un màxim de 64 equips, 32 masculins i 32 femenins. Per tant, per a aqueix cap de setmana hi haurà sobre l’arena 11 pistes perquè es puguen jugar 11 partits alhora. Les jornades seran intenses, des de les 9.30 hores hi haurà partits en marxa. I les finals se celebraran sobre les 21.30 hores.

En paraules del regidor d’Esports, David Alarcón, “un any més el millor voleibol de platja pren la nostra Cala de Finestrat per a viure al màxim l’esport a l’aire lliure i en un entorn privilegiat com el que ofereix la nostra platja. En el torneig del dia 14 eixiran les dues parelles masculines i femenines que representaran a la Comunitat Valenciana en els Campionats d’Espanya. També en aqueixa mateixa jornada es disputarà un Torneig Popular Mixt de quatre contra quatre en el qual podrà participar totes les persones que així ho desitgen, independentment del nivell de joc que tinguen. I, l’endemà, arribarà el clàssic en el qual històrics del voleibol com Rafa Pascual o Raúl Mesa s’han donat cita a la nostra platja”.

Entre les grans figures que han sigut presents en el Torneig del 15 d’agost estan els jugadors olímpics Raúl Mesa i Javier Bosma, a més de comptar amb un padrí d’excepció com el millor jugador de la història del voleibol espanyol, Rafa Pascual.

Les inscripcions es podran formalitzar via correu electrònic a l’adreça de correu voleyplayafinestrat@hotmail.com. Per a més informació, podeu contactar a través de les pàgines de Facebook i del perfil d’Instagram del Torneig Voleibol de platja Cala de Finestrat o per WhatsApp als telèfons 686729026 i 618967884

(GABINET DE PREMSA. 20.07.2021)