Compte enrere per al Mercat Nadalenc que celebra Finestrat del 16 al 18 de desembre

Renovación del acuerdo de colaboración entre el Ayuntamiento y el C.E. El Portell de Finestrat
09/12/2022
Concert Extraordinari de Santa Cecilia del CMPC de Finestrat
15/12/2022

HI HAURÀ MÉS DE 40 LLOCS D’ARTESANIA, GASTRONOMIA, DECORACIÓ NADALENCA, ANIMACIÓ INFANTIL, LA VISITA DE PARE NOEL, PERSONATGES DE DISNEY I DIVERSES “NEVADES” DURANT EL MERCAT

HI HAURÀ AUTOBÚS DES DE LA CALA I URBANITZACIONS I UN BUS LLANÇADORA DES DEL PÀRQUING DE LA ZONA POLIESPORTIVA DE LA FOIA Al MERCAT

El Nadal torna a omplir de màgia i d’il·lusió els carrers del centre històric tradicional de Finestrat. Serà el cap de setmana del 16 al 18 de desembre amb més de 40 llocs d’artesania, gastronomia, decoració típica nadalenca, a més del gran Arbre de Nadal que presideix la Plaça del Poble. No faltaran els tallers d’animació infantil, contacontes itinerants, actuacions musicals, les receptes populars més típiques i la visita més esperada de l’any pels xicotets de la casa com és Pare Noel. També ha confirmat la seua visita diversos personatges de Disney, de conegudes pel·lícules com Toy Story.

En aquest entranyable mercat tindran una presència especial les agrupacions locals com a l’Associació de Dones de Finestrat i la Comissió de Festes MiniTofols 2023. A més, es farà lliurament dels premis als guanyadors del XV Concurs de Postals Nadalenques que organitza la Regidoria de Joventut.

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca i l’edil de Mercats, Donna R. Plummer, al costat del coordinador de l’esdeveniment, Carlos Llorca, van presentar hui el programa d’actes des del carrer Nou, just en l’arc d’entrada al mercat nadalenc. “Estem molt il·lusionats, en ple compte arrere per al nostre mercat”, va indicar l’edil. “Finestrat té un centre històric ple d’encant que es multiplica encara més quan arriben aquestes dates i esdeveniments com el Mercat Nadalenc en el qual participen més de 30 llocs, a més d’agrupacions locals com les Dones, la Comissió de Festes o l’Església parroquial. Per descomptat, convidar-vos a tots, veïns, visitants, a descobrir l’encant de Finestrat en Nadal”.

 

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA, DONNA R. PLUMMER ACÍ

Lloc d’Artesania

Entre els productes que trobaran els visitants hi haurà sabons artesanals, instruments musicals típics d’aquestes dates, joguets de fusta, articles de cuir, artesania de l’Índia, joies de fusta, plantes nadalenques, ciris artesanals, ceràmica decorativa i moltes sorpreses més.

Llocs de Gastronomia

Pel que fa a gastronomia hi haurà posats de cafés naturals, dàtils, formatges artesanals, va vindre calent, brioixos prenyats, gofres i galetes belgues, garapinyades a més de pa i dolços a càrrec del Forn d’Honorato i castanyes rostides de l’Església parroquial Sant Bertomeu.

Des de la Comissió de Festes MiniTofols 2023 donaran la possibilitat de quedar-se a menjar en el Mercat Nadalenc amb l’elaboració de receptes típiques de Finestrat com “pilotes” i “arròs amb fesols i naps” a preus populars. Per part de l’Associació de Dones de Finestrat també hi haurà una parada de menjar típic com a embotit, mel, vins, els cocs dolços i la coca girà.

El programa inclou disc infantil, les actuacions musicals dels grups “GATSBY4” i “Calm the rage” i música ambiental amb cant de nadales en directe durant tot el mercat. Quant als tallers infantils, els més xicotets tindran pintacares, contacontes… I la visita de Pare Noel i els seus amics de Disney.

Aparcament

Quant a l’aparcament, a més del pàrquing municipal i els aparcaments del carrer Sant Vicent i del Pintat (encreuament cap a Sella-Relleu), els visitants podran aparcar en la zona poliesportiva de la Foia. Des d’allí hi haurà un bus llançadora que els traslladarà fins al Mercat.

HI HAURÀ AUTOBÚS DES DE LA CALA I URBANITZACIONS I UN BUS LLANÇADORA DES DEL PÀRQUING DE LA ZONA POLIESPORTIVA DE LA FOIA AL MERCAT