“Compartit”, la nova exposició d’Anne Marie Jarreau al Museu de Finestrat

L’Ajuntament insta a la Generalitat a resoldre la falta de pediatra en el consultori mèdic i a obrir el centre de la Cala
27/01/2022
Sessió plenària ordinària Ajuntament de Finestrat: dilluns 31 gener, 9.30 hores
31/01/2022

 LA INAUGURACIÓ SERÀ EL PRÒXIM 28 DE GENER ALS 19H

Va nàixer a París. Es va formar en la Reial Acadèmia de Belles arts de Brussel·les. I fa més de 20 anys va triar Finestrat per a viure, continuar pintant i treballar la ceràmica.

Anne-Marie Jarreau és la protagonista de la pròxima exposició que se celebrarà al Museu de Finestrat. El nom de l’exposició “Compartit” és un reflex de la principal inspiració de la seua obra: transmetre emocions a través de la pintura i compartir-les amb el públic.

En aquesta exposició veurem una selecció d’obres sobre llenç amb pintura a l’oli inspirades en la naturalesa que viu i sent la seua autora. Les peces de ceràmica representen diferents animals i estan fetes amb gres.

“Per al Museu de Finestrat, i per a la regidoria de Cultura d’aquest Ajuntament, és tot un privilegi poder acollir l’obra de diferents artistes veïns i establits a Finestrat. Sempre estem oberts a col·laborar i donar a conéixer el treball dels pintors, escultors, ceramistes o de qualsevol àmbit de les arts plàstiques que desitgen donar visibilitat a la seua obra. L’exposició d’Anne-Marie sé que ens va sorprendre per l’arrelament que la seua última obra té al nostre poble i en la seua naturalesa i perquè reflecteix perfectament el compromís que aquesta artista té amb la pintura i les arts ” va assenyalar el Regidor de Cultura, Héctor Baldó.

  • POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR DE CULTURA, HÉCTOR BALDÓ, ACÍ

Anne-Marie Jarreau ha exposat la seua obra en diferents sales de Brussel·les i ha participat en exposicions de La Vila Joiosa, Sella, Petrer o Finestrat.

La inauguració serà el divendres 28 de gener a les 19 hores al Museu de Finestrat, al Parc de la Font de Carrè i estarà oberta al públic fins al 28 de febrer.

Recordem que l’horari del Museu de Finestrat:

Dimecres de 16.00h a les 20.00h

Dijous i divendres de 10h a 14h i de 16h a 21h

Dissabte i diumenge de 10h a 14h (Primer cap de setmana del mes romandrà tancat)