Comença a Finestrat el termini per a sol·licitar les ajudes de les Escoles Infantils de 0 a 3 anys

Èxit de participació en les Festes de la Cala de Finestrat en honor al Turista
17/09/2018
Augmenta la iniciativa privada al nucli històric i la Cala de Finestrat
18/09/2018

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Finestrat informen que ja està obert el termini de sol·licitud d’ajudes per als menors de 0 a 3 anys escolaritzats en guarderies o Escoles Infantils autoritzades per la Conselleria. Per a informar d’aquestes ajudes, l’alcalde, Juan Francisco Pérez i la regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes, al costat del tècnic de la Regidoria, Ángel Lloret, han visitat aquest matí les instal·lacions de l’Escola Infantil Municipal (EMUFI) on 38 xiquets/es amb edats des dels 6 mesos fins als 3 anys han començat la seua escolarització, cobrint el 100% de les places de l’Escola.

En paraules de l‘alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, “per segon any consecutiu posem en marxa les ajudes per a menors de 3 anys que estiguen escolaritzats en qualsevol de les guarderies o Escoles Infantils autoritzades per la Generalitat. Per part nostra és una manera més d’ajudar a les famílies a sufragar les despeses d’escolarització en aquesta franja d’edat, entre els 0 i els 3 anys. Al mateix temps és una manera d’evitar la discriminació que es creava amb la posada en marxa de les aules per a xiquets de 2 anys als centres educatius, un servei que ja està en marxa als 2 col·legis de Finestrat”.

POTS ESCOLTAR LA DECLARACIÓ DE L’ALCALDE ACÍ

És important assenyalar que aquesta ajuda és compatible amb el bonus infantil que oferix la Conselleria d’Educació, sense excedir l’import de la quota corresponent a l’educació. És el 2n any que l’Ajuntament de Finestrat convoca aquesta subvenció municipal per a la qual destina 20.000 € del pressupost municipal.

Requisits i terminis per a sol·licitar l’ajuda.

Podran beneficiar-se d’aquesta ajuda els xiquets/es de 0 a 3 anys matriculats que cursen primer cicle d’Infantil en centres educatius autoritzats per la Generalitat Valenciana; els usuaris hauran de presentar la sol·licitud d’ajuda i la documentació requerida en el termini establit del 17 al 28 de setembre per Registre d’Entrada (planta baixa, Ajuntament) o bé en l’extensió administrativa de la Cala. Entre els requisits, han de figurar empadronats al padró municipal amb almenys un any d’antiguitat i no superar el llindar de renda estipulat a les bases redactades pel consistori finestratense. Poden consultar les bases que regulen aquesta subvenció a la pàgina web municipal-portal de la transparència o fent clic aquí .

(GABINETE DE PRENSA. 17.09.2018)