Comença al Viver d’Empreses de Finestrat el curs bàsic d’anglés amb totes les places ocupades

Ahir va finalitzar en “Golf Bahía” el cicle “Cultura a la fresca” a les urbanitzacions amb un gran èxit de públic
24/09/2018
Butlletí Serveis Tècnics i obres en execució: Agost 2018
24/09/2018

LA REGIDORIA DE JOVENTUT ORGANITZA AQUEST CURS PER A AJUDAR ELS JOVES A AMPLIAR LA SEUA FORMACIÓ EN IDIOMES

Divendres passat, 21 de setembre, va començar al Viver d’empreses de Finestrat el Curs bàsic d’anglés amb totes les places ocupades. El regidor, David Alarcón, va acudir a donar la benvinguda als assistents i, sobretot, donar-los les gràcies per haver cobert totes les places d’aquesta iniciativa formativa “amb la qual esperem ajudar els joves a ampliar la seua formació en idiomes i així obrir-los més portes a l’hora de trobar treball, estudiar a l’estranger o viatjar”.

Aquest curs se celebrarà fins al 12 de desembre al Viver d’empreses de la localitat (Bulevard comercial, Av. Federico García Lorca, 6). Quant a l’horari, les classes s’impartiran un únic dia a la setmana que serà els divendres, en horari de vesprades, de 17.00 a 20.00 hores.

Objectius del curs
Amb aquesta formació el que es pretén és que els participants siguen capaços de comprendre converses breus en anglés sobre assumptes quotidians com realitzar una compra, consultar horaris de transport públic o emplenar un formulari. També els ajudaran a captar el més rellevant dels anuncis o a entendre missatges curts tipus WhatsApp o correus electrònics. Pel que fa a expressió oral i escrita treballaran les fórmules habituals de cortesia com la salutació, el comiat, donar les gràcies o disculpar-se. També aprendran a demanar i donar informació, tant de manera oral com escrita, o realitzar descripcions senzilles de persones, llocs, activitats o interessos.

(GABINET DE PREMSA: 24.09.18)