Comença la “I Boxa Internacional Jove” a Finestrat

Marcha solidaria por el Alzheimer en Cala de Finestrat
21/09/2017
Reinauguración de Carrefour Finestrat
21/09/2017

En la vesprada d’ahir es va celebrar la jornada inaugural de la “I Boxam Internacional Jove de 2017” en el pavelló de Finestrat amb la desfilada de les seleccions de boxa que han arribat des de 19 països del món. Quasi 200 boxejadors amb edats entre 16 i 18 anys competiran durant els pròxims dies a Finestrat a fi d’aconseguir punts per al Campionat d’Europa, el Mundial i els Jocs Olímpics de Tòquio (2020).

El regidor d’Esports, David Alarcón, va assistir ahir a l’acte inaugural en què va donar les gràcies al president de la Federació Espanyola de Boxa, Felipe Martínez Martínez, per triar Finestrat com a seu d’aquesta competició. “Estem il·lusionats perquè una vegada més la nostra localitat es dóna a conéixer a nivell internacional a través de l’esport, va indicar David Alarcón qui també va tindre paraules per al Club Boxa Finestrat “pel treball que realitza per a fer realitat aquesta competició”.

Els països amb nombre més gran de participants són Espanya i Rússia, amb 16 i 15 boxejadors, respectivament. També competeixen els millors boxejadors de 16 a 18 anys d’Alemanya, Armènia, Àustria, Azerbaijan, Escòcia, Finlàndia, França, Irlanda, Itàlia, Lituània, Noruega, Pakistan, Qatar, Suècia i Tailàndia. Aquest torneig està organitzat per la Federació Espanyola de Boxa, comptant amb la col·laboració del Club Boxa Finestrat, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Finestrat i la Fundació Trinidad Alfonso i es podrà seguir en directe via streaming per LaLiga4Sports (https://www.laliga4sports.es/retransmisiones). “Per tant, va concloure l’edil, estem arribant a tot el món a través d’Internet, la qual cosa contribueix a la promoció de la localitat de Finestrat com un municipi capaç d’acollir la celebració de competicions esportives de primer nivell”.

Durant aquests dos dies s’estan celebrant combats preliminars. Demà a la vesprada seran les semifinals i la final està prevista per a la vesprada del dissabte, a partir de les 18:00 hores. L’entrega de trofeus se celebrarà sobre les 21:00 hores, també en el pavelló d’esports de Finestrat.
GABINET DE PREMSA (21.09.17)
Dijous Dia 21
Sessió: 11.00 – 14.30
Sessió : 16.00 – 21.00
Divendres Dia 22
Sessió : 16.00 – 21.00
Dissabte Dia 23: 18.00 a Fi