Comencen les pràctiques del taller d’Ocupació “Finestrat I”

Les Regidories d’Igualtat i de Joventut treballen directament a les aules dels col·les la prevenció de la violència escolar i la violència masclista
26/01/2023
Arriba a Finestrat “La música de l’Antic Egipte. La música dels déus”
27/01/2023

Les alumnes del taller d’Ocupació per a dones “Finestrat I” comencen les seues pràctiques.

Durant els pròxims mesos completaran la seua formació com a auxiliars i activitats administratives i atenció al client amb pràctiques en dependències municipals com el Museu, la Biblioteca i el propi Ajuntament.

En finalitzar el programa, rebran el certificat de professionalitat corresponent.

L’alcalde i titular de l’àrea d’Ocupació, Juanfran Pérez Llorca, va acudir a donar-los la benvinguda. En total són 10 alumnes que realitzaran més de 500 hores pràctiques. “Com a alcalde estic molt content de veure tanta gent de Finestrat que sé que estava buscant treball i es volia formar perquè sé de la seua capacitat i de l’esforç que estan fent per a formar-se com a administratives. Tinc l’esperança que en finalitzar aquests tallers puguem comptar amb elles per a moltes activitats i projectes que tenim previstos en la nostra localitat”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

 

 

 

 

 

 

 

Aquest projecte ha sigut promogut per l’Ajuntament de Finestrat a través de la Regidoria d’Ocupació dins del Programa Mixt d’Ús de Formació del Servei d’Ocupació i Formació LABORA i del Fons Social Europeu.