Comencen les pràctiques del curs de formació de carnisseria per a fomentar la inserció laboral dels veïns de Finestrat

El Regidor de Festes es reuneix amb la Comissió de Festes de Finestrat
17/09/2020
L’Ajuntament de Finestrat millora les pluvials de Terra Marina
18/09/2020

Èxit de convocatòria i èxit de participació. El curs de carnisseria, organitzat per l’Ajuntament de Finestrat i subvencionat per la Diputació d’Alacant, segueix les classes amb totes les places cobertes des del primer moment i amb llista d’espera.
I davant aquesta expectativa, l’alcalde de Finestrat, Juan Francisco, al costat de la regidora d’Empresa i Formació, Donna Rebecca Plummer, ha volgut compartir una jornada amb els alumnes i professors. Ho ha fet en les classes pràctiques que s’estan desenvolupant en la cuina municipal de la Plaça de la Unió Europea del centre històric de Finestrat. “El nostre compromís és primordial amb la formació perquè sabem que hui dia només amb una preparació específica podem garantir un treball als veïns del nostre municipi. El curs de carnisseria és un dels quals més seguidors congrega i un dels quals més eixides laborals té doncs malgrat la pandèmia aquest ofici és una de les principals demandes de les superfícies comercials que tenim,” apunta l’alcalde.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ


Juan Francisco Pérez també assegura a tots els presents que “des de l’Ajuntament continuarem secundant, continuarem invertint, continuarem exigint a totes les empreses que decidisquen obrir els seus negocis en aquest municipi que han d’apostar i han de valorar l’esforç de tots els nostres veïns per a optar a un lloc de treball. Aquest curs és un exemple de formació, però ni és el primer ni serà l’últim que programem. Hui més que mai, i davant la incerta situació que estem vivint, és una obligació d’aquest alcalde i d’aquest Ajuntament estar braç a braç amb tots vosaltres, La creació d’ocupació és la millor prestació social que podem i devem oferir.”
El curs de carnisseria va començar el passat dia 7 de setembre i finalitzarà el 30 d’aquest mateix mes. 100 hores de formació teòrica i pràctica amb estrictes mesures de seguretat anti COVID-19 i on els alumnes aprenen, a través de carnissers experts, tots els coneixements necessaris per a desenvolupar aquesta professió, des del coneixement de les parts i l’especejament d’animals fins a la classe de ganivets que s’han d’utilitzar, la manipulació d’aliments, els riscos laborals o les tècniques de venda que poden afavorir un negoci d’èxit.
Aquesta formació en inserció laboral se suma a pròxims cursos com el d’operari/a de carretons elevadors o el curs de “Reestructuració empresarial” per a reorientar la gestió i rendibilitat de cada negoci. Per a més informació, podeu contactar amb l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL) telefonant al 96 680 40 40.
GABINET DE PREMSA (17.9.2020)