Comencen les obres d’ampliació del Cementeri Municipal de Finestrat amb una inversió de més de 450.000€

Noves mesures restrictives de la Generalitat d’aplicació del dilluns 25 de gener al 15 de febrer
25/01/2021
Donació de 500 mascaretes a la Policia Local de Finestrat
27/01/2021

LA SUPERFÍCIE S’AMPLIARÀ EN MÉS DE 1.300M2 I ES DOTARÀ DE MILLORS CONNEXIONS AMB LA ZONA ESPORTIVA

Comencen les obres d’ampliació del cementeri municipal de Finestrat. Adjudicades a la fi de novembre la inversió supera els  450.000€ i afectarà una superfície de prop  de 1.300m².

El regidor d’Obres i Projectes, José Vicente Lloret, ha assenyalat que “Finestrat en els últims 10 anys pràcticament ha duplicat la seua població i es feia necessari l’ampliació del cementeri municipal. Aprofitem una parcel·la municipal que era zona d’aparcament pegada a l’actual cementeri i la incorporem per a mantindre un únic espai arquitectònic. El nostre objectiu amb tot això, una vegada finalitzada aquesta nova actuació, és que tot el cementeri municipal quede integrat de manera unitària”.

POT ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR D’OBRES I PROJECTES, JOSÉ VICENTE LLORET, ACÍ

“En una primera fase de l’obra es construiran 87 nínxols. Per a això, les primeres actuacions s’orientaran a l’anivellament de tot el terreny. Està previst que les obres es prolonguen durant 4 mesos. En el projecte d’ampliació també hem contemplat la construcció de 84 fosses, una nova ossera, un mòdul de restes i un columbari” ha afegit l’edil d’Obres i Projectes.

També s’aprofitaran les obres per a readaptar els serveis que actualment estan en funcionament en el cementeri com les condícies i les fonts.

Al costat de l’ampliació està previst l’accés a aquestes dependències a través d’un vial més ampli que també facilitarà la connexió amb les instal·lacions esportives on està situat el Camp de Futbol.

 

GABINET DE PREMSA (21.1.2021)