Comencen les classes de Teatre infantil a Finestrat

Junta Local de Seguretat a Finestrat per a renovar conveni de col·laboració contra la violència de gènere
24/09/2020
Finestrat convoca un any més les ajudes municipals per a les famílies amb menors de 3 anys en escoles infantils
25/09/2020

Des de la Regidoria de Cultura informen que segueix obert el termini d’inscripció per a participar en el Taller de Teatre infantil de Finestrat. Les classes s’impartiran els dilluns i els dimecres, en horari de 17.15 a 18.15 hores a la Sala polivalent de la Casa de Cultura. Els destinataris són xiquets/es d’edats entre els 6 i els 12 anys que, durant les sessions, treballaran diversos conceptes com la creativitat, la imaginació, el treball en equip, la cooperació, la improvisació, la confiança, l’autoestima i el respecte a través del teatre i el joc dramàtic amb exercicis d’expressió corporal i vocal que també els ajudaran a perdre la por escènica.

L’edil de Cultura, Héctor Baldó, va llançar una invitació “per a motivar a tots els xiquets amb inquietuds artístiques orientades cap a la interpretació al fet que no deixen passar l’oportunitat de provar aquestes classes”.

Aquest curs les classes es desenvoluparan en grups reduïts i seguint els protocols de prevenció i seguretat que marquen les autoritats sanitàries i el Pla de Contingència elaborat des de l’Ajuntament de Finestrat.

Informació i Inscripcions

Per a més informació, podeu contactar amb la directora del Taller, Ana Maestre, al núm. de telèfon 600 342 003.

 

(GABINET PREMSA.24.9.2020)