Comencen les classes de l’Escola de Música del Centre Musical Puig Campana amb més de 50 inscrits

Pròxima Junta de Govern oberta a l’assistència ciutadana: dimecres 25, 9:00h.
23/09/2019
Qualificació EXCEL·LENT: Resultats analítiques arena i aigua de la platja de la Cala de Finestrat
23/09/2019

Finestrat - inauguracion de la piscina municipal

Ja han començat les classes de l’Escola de Música del Centre Musical Puig Campana amb més de 50 persones inscrites d’edats compreses entre els 3 i els 58 anys. L’oferta educativa de l’Escola compta amb cursos específics per a xiquets com a “Jardí musical”, “Preparatori”, a més d’especialitats de percussió i instruments de vent (flauta, oboé, clarinet, saxòfon, trompeta, trombó, tuba…). La novetat d’aquest curs és la incorporació de les classes de piano per a totes les persones associades al Centre Musical Puig Campana de Finestrat.

Finestrat – inauguració de la piscina municipal

El regidor de Cultura, Héctor Baldó, va posar en valor la formació musical “perquè fomenta el desenrotllament cognitiu dels més xicotets a més de complir una important labor socialitzadora i d’integració en pertànyer a un conjunt musical com poden ser les bandes de música. Així que anime totes les persones amb inquietuds musicals, siguen adults o públic infantil, que aprofiten l’oportunitat d’iniciar-se o perfeccionar els seus coneixements musicals”.

A més, des del CMPC van informar que encara queden places disponibles per al curs d’Iniciació, denominat “Jardí musical” que s’imparteix els dilluns i els divendres, en horari de 17:00 a 18:00 hores.
Per a les persones interessades poden contactar amb l’Escola de Música en la pàgina de Facebook del Centre Musical Puig Campana, enviant un correu a la direcció musica@finestrat.com o en el núm. de telèfon 688 97 01 70.

(GABINET DE PREMSA. 23.09.2019)