Comencen els tallers perquè les persones més majors aprenguen a traure el màxim partit al seu mòbil

Més de 130 gossos van participar en el I Concurs Caní de Finestrat
11/04/2022
Finestrat acull el Consell Comarcal per la Igualtat de la Marina Baixa
12/04/2022

ELS TALLERS PER A REDUIR LA BRETXA DIGITAL S’IMPARTEIXEN AL CENTRE JUVENIL I AL CENTRE SOCIAL LA CALA D’ABRIL A JUNY

Prop de 40 persones d’uns 70 anys participen en els tallers de Bretxa digital que organitza la Regidoria d’Igualtat de Finestrat des d’abril fins a juny. L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, va acudir al costat de l’edil d’Igualtat i Tercera Edat, María Llorca i la Tècnica d’Igualtat, Myriam Lloret, a donar la benvinguda a aquesta formació que s’imparteix a l’aula d’Informàtica del Centre Juvenil i també al Centre Social La Cala.

“Què pretenem amb aquesta formació? va assenyalar l’alcalde: “que les persones majors li traguen el major profit als seus telèfons mòbils i es manegen amb més soltesa. Per això, hem organitzat aquests tallers en diversos horaris i en diversos espais perquè no hi haja cap barrera arquitectònica ni horària a l’hora de participar. Per desgràcia, cada dia més s’han de fer nombroses gestions de manera en línia i necessitem que persones d’edat més avançada puguen desembolicar-se amb aquestes qüestions”. Aquesta edició és d’iniciació i, de manera molt pràctica i personalitzada aprendran qüestions com fer i compartir fotografies, guardar contactes en la seua agenda, enviar missatges de Whatsapps, enviar correus electrònics, etc.

La primera autoritat local va manifestar la seua satisfacció perquè les tres edicions que se celebren d’abril a juny pràcticament han penjat el cartell de complet. I va avançar que seguiran l’any vinent amb més cursos “com el maneig del caixer automàtic o tràmits administratius en línia. En definitiva, estem molt contents de poder ajudar-los i sobretot de veure que molta gent s’ha apuntat per a aprofitar aquesta oportunitat i reduir així la bretxa digital”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

(GABINET DE PREMSA (11.4.2022)