Comencen a Finestrat les pràctiques del curs d’”Operaciones básicas en cocina”

Inscripcions obertes per a la Marxa solidària d’aquest diumenge amb motiu del Dia contra el càncer de mama
14/10/2021
“L’activitat comercial, l’accés als pàrquings privats i la mobilitat ciutadana estaran plenament garantits”
14/10/2021

AQUESTA FORMACIÓ ÉS GRATUÏTA I COMPTA AMB EL SUPORT DE LA DIPUTACIÓ D’ALACANT

De la teoria a la pràctica. Després de les hores de formació teòrica al Viver d’Empreses de Finestrat els 12 alumnes dels curs d’“Operaciones básicas de cocina” comencen les seues classes practiques en la cuina municipal. Allí va estar l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, junt als regidors del govern local, José Vicente Lloret i David Alarcón.

“Hem visitat als futurs cuiners que estan rebent les seues classes pràctiques en les instal·lacions municipals de Finestrat. Des de l’Ajuntament estem fent una important aposta per la formació, per a ajudar els nostres veïns a trobar un treball i la millor opció és estar format. Després de la fase teòrica passen a la pràctica en aquestes instal·lacions municipals que habilitem a la Plaça de la Unió Europea per a esdeveniments festius i també per a albergar formació com la de carnisseria, pescateria i ara cuiners. És una demanda molt gran per part de l’hostaleria de la zona i intentarem que de cara a pròxima temporada estival totes aquestes persones puguen començar a treballar en hotels i restaurants”, va informar l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca al final de la visita.

Entre les eixides laborals, els participants podran treballar com a ajudant de cuina, auxiliar de cuina, empleat de xicotet establiment de restauració, botigues especialitzades en menjars elaborats, així com empreses dedicades a l’emmagatzematge, envasament i distribució de productes alimentosos.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

El curs és gratuït, comptant amb el suport de la Diputació d’Alacant i inclou 80 hores de teoria i 40 de pràctiques que s’estan desenvolupant en la cuina municipal de la Plaça de la Unió Europea.

(GABINET PREMSA. 08.10.2021)