Comencen a arribar ofertes d’ocupació després de la 1a ronda de contactes de l’alcalde amb grans marques del bulevard

Ronda de contactes de l’alcalde amb les empreses per a augmentar la col·laboració i crear més oportunitats de treball entre la població de Finestrat
01/02/2021
Les brigades municipals fumiguen contra la processionària les zones verdes municipals de Finestrat
03/02/2021

Després de la primera ronda de contactes que va emprendre ahir l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, amb les empreses del Bulevard, des de la Regidoria d’Ocupació vam compartir diverses ofertes de treball relacionades amb el sector d’oficis que arriben directament des de BRICOMART.  Aquest magatzem de construcció i reformes va obrir les seues portes en el Bulevard de Finestrat el mes de novembre passat i busquen incorporar a la seua plantilla persones especialitzades en el sector de l’electricitat, la lampisteria i la fusteria amb experiència per a prestar assessorament al client.

ELECTRICISTES
Inscriu-te a l’oferta ací
LAMPISTES
Inscriu-te a l’oferta ací
FUSTERS/-ES
Inscriu-te a l’oferta ací

“Amb l’esperança en què les dades del COVID milloren de cara a la temporada estival, va indicar l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, “hem començat aquesta ronda de contactes amb les empreses del Bulevard per a poder augmentar les possibilitats de trobar treball per als veïns de Finestrat. Volem aprofitar aquests mesos per a fer formació,  pràctiques en entorns reals i també abordar línies de treball conjunt per a crear més ocupació i més oportunitats. Així que molt agraït perquè en 24 hores ja comencem a compartir ofertes de treball en grans marques del Bulevard”.

Per a més informació, pots contactar amb l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL), situada en el Viver d’Empreses de Finestrat (Bulevard comercial, Av. Federico García Lorca, 6) i també en el 96 680 40 40.