Comença l’II Taller d’Ocupació només per a dones a Finestrat

Finestrat celebra aquest diumenge la festa popular de Sant Antoni del Porquet
18/01/2024
Torna el Racó de Mares i Pares amb Vanessa Llorca i com gestionar la pressió en els estudis
18/01/2024

10 ALUMNES ES FORMARAN DURANT 1 ANY EN SERVEIS ADMINISTRATIUS I ATENCIÓ AL CLIENT

Ja està en marxa a Finestrat un nou Taller d’Ocupació exclusiva per a dones, el 2n d’aquestes característiques que s’imparteix en el municipi. El projecte, denominat “FINESTRAT II”, suposa la contractació de 10 alumnes que, durant 1 any rebran formació remunerada per a obtindre dos certificats de professionalitat: Operacions Auxiliars de serveis Administratius i Generals i Activitats Administratives en relació amb el client. L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, i l’edil d’Ocupació, Nati Algado, van visitar hui les dependències municipals on es desenvolupa aquest taller.

“A Finestrat estem fent una gran labor per a aconseguir Tallers d’Ocupació dirigits a fer costat als nostres veïns i que siguen els millor preparats a l’hora de trobar un treball. Hui hem visitat l’aula on ja està en marxa el nou Taller d’Ocupació només per a dones, el 2n que aconseguim a Finestrat, amb l’objectiu de donar suport a la seua ocupabilitat i reduir la desocupació femenina. Cal recordar que aquests tallers suposen la contractació de 10 alumnes que durant 12 mesos perceben un sou al mateix temps que es formen de manera teòrica i pràctica en tasques administratives i d’atenció al client. Així que des d’ací, com sempre, animar-los a aprofitar aquesta formació d’inserció laboral que de ben segur els obrirà moltes portes”, va explicar la regidora d’Ocupació, Formació, també d’Igualtat i Primera Tinenta alcalde, Nati Algado.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA D’IGUALTAT, NATI ALGADO, ACÍ:

Entre altres continguts les participants rep formació en Inserció Laboral, Sensibilització Mediambiental i Igualtat de Gènere, Alfabetització Informàtica, Informàtica i Internet i Formació Bàsica de Riscos Laborals.

Aquest taller és un Programa Ús de Formació del Servei d’Ocupació i Formació LABORA, promogut per l’Ajuntament de Finestrat a través de la Regidoria d’Ocupació i compta amb una subvenció de 268.533,60 euros, finançat per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball a través del LABORA i el Fons Social Europeu.

A més d’aquest taller d’ocupació exclusiva per a dones a Finestrat també està en marxa el T’Avalem «Finesjoves I» d’Administratiu per a joves menors de 30 anys (251.000’00€ de subvenció) i el Taller d’ocupació «Puig Campana III» de Jardineria (268.000’00€ de subvenció) “el que suposa, en total, la creació d’ocupació per a prop de 40 persones entre alumnat, equips docents i directius”, va concloure l’edil.

Gabinet de Premsa (17-01-2024)