Comença l’Estiu Cultural amb la música melòdica de la Rondalla Cordes i Veus Font del Molí de Finestrat

Recta final en les obres del nou accés a la Cajola del Bulevard de Finestrat
09/07/2021
L’Ajuntament executa obres de millora en els vials que enllacen la Cala amb el Bulevard comercial
12/07/2021

Ranxeres, boleros i música melòdica van formar part del repertori musical d’aquest concert que va obrir el primer tinent d’alcalde Víctor Darío Llinares per a presentar la programació de l’estiu que tindran lloc en llocs emblemàtics com l’Auditori del Castell, la Plaça de l’Àmfora de la Cala i també a les urbanitzacions en incloure la programació cultural a fresca de setembre en la programació de l’estiu.

Amb totes les mesures de seguretat i contenció enfront del COVID-19 se celebraran tots els esdeveniments de l’Estiu Cultural que ahir també va comptar amb unes paraules de record per a totes les persones que ens han deixat en aquest últim any per culpa de la pandèmia. Va ser per part del president de la Rondalla, Miguel Lloret, a qui els va dedicar aquest emotiu concert.

Així comença l’Estiu Cultural, amb la música de la Rondalla sota la batuta de Francisco Pérez Lapera, i coincidint amb el desé aniversari d’aquesta agrupació cultural, una de les més joves de la localitat i que manté a tots els seus components des del primer dia amb la mateixa il·lusió per continuar aprenent i compartint la seua música.

Hui segueixen els esdeveniments a la urbanització Terra Marina amb la sessió de cinema “Aladdín”. 22.00 hores.

Programació completa ESTIU CULTURAL ací