Comença la Setmana Internacional de la Joventut a Finestrat

Informe analítiques platja estat de l’aigua i l’arena a la Cala Finestrat: qualificació EXCEL·LENT
09/08/2021
L’Ajuntament secundarà amb 12.000€ la labor de difusió cultural de l’Agrupació Coral de Finestrat
10/08/2021

Dilluns 9 d’agost: Jornada solidària de donació de sang

Hui comença la Setmana Internacional de la Joventut plena de solidaritat perquè toca acudir a la crida i donar sang. La jornada de donació serà en el consultori mèdic “Fernando Martínez” situat al carrer Serra Cortina, i en horari de 16.30 a 20.30 hores. La donació es pot realitzar a partir dels 18 anys d’edat i, entre els joves participants, la Regidoria de Joventut sortejarà 2 excursions amb moto d’aigua per al 4 de setembre. Amb la finalitat de motivar la participació dels més joves, des de la Regidoria de Joventut se sortejarà entre els donants de 18 a 35 anys d’edat 2 excursions en motos d’aigua per al dia 4 de setembre.

I entre tots els donants que participen aquesta vesprada també se sortejaran 3 bons de pizza + refresc, per cortesia del Pizzorante Mangiare de Finestrat.

Dijous 12: “Dia Internacional de la Joventut”

Amb motiu del Dia Internacional de la Joventut, aquest dijous 12 d’agost, la Regidoria repartirà entre els joves unes tasses dedicades a promocionar i difondre l’ús del valencià amb la frase “Com més sucre, més dolç”.

Ja a la vesprada, a les 19.30 hores, en el mateix Centre Juvenil, tindrà lloc l’acte de lliurament dels premis als guanyadors del Concurs de Relat Curt Jove que són Guillem Lloret i Soriano, guanyador en categoria juvenil amb el seu relat “Brilla” i Guillermo Platas Abenza, en categoria adult, i el seu relat “Una última riallada”. El premi per a cada categoria és de 300€.

En paraules de la regidora de Joventut, Nati Algado, “el 12 d’agost és una data que pretén posar el focus en la importància de la participació dels joves en tots els aspectes de la societat ja que són el motor de canvi global. Al llarg d’una setmana presentem un programa que inclou activitats tant d’oci, com de promoció de salut i de la cultura, intentant que aquestes iniciatives estiguen alineades amb els ODS 2030 on els joves són una eina clau en la seua execució i desenvolupament. És cert que els actes començaven ahir amb l’espectacle de màgia “Los alquimistas” però el temps no va acompanyar. Així que ho cancel·lem fins a nova data que en breu esperem confirmar-vos. Per a hui, tenim aquesta jornada solidària de donació de sang amb un sorteig especial entre els joves menors de 35 anys. I donant suport al lema adoptat per l’OMS el 14 juny, Dia Internacional del donant de sang “Dona sang perquè el món continue bategant” animem a participar en aquesta donació de hui”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA, NATI ALGADO, ACÍ