Comença la gran transformació de la “carretera de la Cala”

“Al-Azraq, El Malson de Jaume I”. Presentació de la novel·la il·lustrada de Just Sellés i Dani Olmo en el Museu de Finestrat
16/04/2024
Concert de Primavera de l’Agrupació Coral de Finestrat
17/04/2024

Finestrat. Obras carretera CV-767

EL PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ I L’ALCALDE VISITEN LES OBRES DE LA CV-767 ENTRE BALCÓ DE FINESTRAT I LA ROTONDA DE GOLF ALFARELLA

LA INVERSIÓ SUPERA EL 1’5MILIONS € I ÉS FINANÇADA AL 100% DES DE LA DIPUTACIÓ D’ALACANT

Segueix a bon ritme la 1a gran obra de transformació de la CV-767, coneguda com a “carretera de La Cala”. Unes obres amb les quals Finestrat guanya en seguretat viària en suprimir l’encreuament d’accés a Balcó de Finestrat i generar una rotonda, a més de millorar la rasant i fomentar la mobilitat mitjançant voreres i carril bici en el tram fins a la rotonda d’accés a L’Alfarella.

L’actuació representa una inversió global de 1’5 milions € i està sufragada al 100% per la Diputació d’Alacant. Hui va visitar aquestes obres el President d’aquesta institució, Toni Pérez, al costat de l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, el diputat provincial de Carreteres, Arturo Poquet, membres de la corporació municipal, enginyers i tècnics municipals i de Diputació, així com de l’empresa concessionària.

Al final de la visita l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, va afirmar que “conscients de l’expansió demogràfica que estem vivint en els últims anys sabíem que havíem d’invertir en la que coneixem com a “carretera de La Cala” per a millorar-la per trams. Hem triat aquest tram perquè dona accés a la urbanització Balcó de Finestrat on ja tenim un col·legi i rampell la 2a Escola Infantil Municipal. I l’actuació abasta fins a la rotonda Golf Alfarella, on es construirà l’Institut, que ja està en licitació”. “Per això era tan important millorar aquest tram amb voreres, carril bici, paviment, il·luminació i l’accés mitjançant una rotonda. És una inversió de 1’5 milió€ que hem d’agrair a la Diputació i a l’estiu estarà oberta a la circulació”.

L’alcalde també va avançar que ja s’està treballant per a continuar millorant i transformant aquesta carretera “sempre amb la mirada posada en la seguretat, l’accessibilitat i la mobilitat sostenible”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUAN FRANCISCO PÉREZ LLORCA, ACÍ 

Per part seua, el President de la Diputació, Toni Pérez, va afirmar que “és la 1a gran obra de transformació de la CV-767, carretera que connecta Finestrat poble amb La Cala i que, amb el pas del temps, s’ha convertit en eix vertebrador d’una important zona residencial de Finestrat i la Marina Baixa”. El president va felicitar l’alcalde i a l’Ajuntament “perquè és un encert aquesta ampliació entre trams perquè es tracta d’una carretera molt utilitzada. Connecta persones, connecta serveis dels qui viuen ací i dels qui estudien”, va indicar en referència al CEIP Balcó de Finestrat i al futur Institut, “a més de connectar la costa amb els municipis de l’interior, Sella, Orxeta i Relleu”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ ACÍ

 

GABINET DE PREMSA (16.4.2024)