Comença el servei “d’aula matinera” al CEIP “Puig Campana” de Finestrat

Finestrat reconeixerà en aquest “Nou d’octubre” a Maribel Rabasa Climent i Xavier Llinares Miralles
30/09/2021
Dilluns que ve 4 d’octubre comencen les obres de reurbanització de l’Avinguda Benidorm, principal via del nucli urbà de Finestrat
01/10/2021

Hui, divendres 1 d’octubre, ha començat el servei “d’Aula matinera” al CEIP “Puig Campana”. Organitzat des de l’Associació de Mares i Pares (AMPA) del centre educatiu aquest servei compta amb el suport de l’Ajuntament de Finestrat per a portar-lo avant mitjançant la modificació dels horaris dels conserges municipals.

De moment, un total de 10 xiquets/es faran ús d’aquest “aula” que dura 1 hora, entre les 8 i les 9 del matí, per a facilitar la conciliació d’aquells pares i mares que necessiten entrar al seu lloc de treball abans de les 9.

“És la 1a vegada que es posa en marxa “l’aula matinera” al col·legi Puig Campana. És gestionat des de l’AMPA perquè es tracta d’una activitat fora de l’horari escolar. Per això, compten amb el suport d’aquest Ajuntament perquè, per a portar-la a la pràctica és necessari canviar els horaris dels conserges i avançar l’hora d’obertura del centre”, va indicar l’edil d’Educació, Mª Dolores Viudes.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA ACÍ

Cal assenyalar que el servei  “d’Aula matinera” també funciona en el CEIP “Balcó de Finestrat” on es va posar en marxa fa diversos anys; i, d’igual manera, s’ofereix a l’Escola Infantil Municipal (EMUFI) per a bebés fins a 3 anys, sempre que hi haja suficient demanda de places.

(GABINET PREMSA. 1.10.2021)