Comença el procés de selecció de Bricomart, gran superfície que obrirà les seues portes al setembre en el Bulevard de Finestrat

La Regidoria de Joventut invita els jóvens a ser els protagonistes del cartell de la pròxima Agenda Jove Finestrat
05/03/2020
Victòries del Benjamí A i l’Aleví A en l’última jornada de lliga de futbol amb un cadet que segueix imbatut
06/03/2020

Comença el procés de selecció per a la pròxima gran superfície que obrirà en el Bulevard comercial de Finestrat, BRICOMART. La marca francesa va anunciar ahir l’obertura del seu nou magatzem de construcció i reformes prevista per al mes de setembre en el Parc de Mitjanes La Cala. I per a cobrir les necessitats de personal, uns 80 llocs de treball, ha començat la selecció de personal per a vendes, recepció i caixa, entre altres perfils.

L’alcalde, Juan Francisco Pérez, va informar que les persones interessades a accedir a aquests llocs de treball poden dirigir-se ja a l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL) de Finestrat, ubicada en el Viver d’Empreses (Avinguda Federico García Lorca, 6) per a deixar el seu currículum “perquè, igual que en altres obertures de grans marques, realitzarem el paper d’intermediació laboral entre les empreses i les persones que busquen ocupació, pensant especialment a donar opcions a la població de Finestrat”. El Viver es troba en l’Avinguda Federico García Lorca, núm. 6 (Bulevard comercial).

Finestrat – Alcalde Juan Francisco Perez

També hi ha possibilitat d’inscriure’s directament en les ofertes de treball publicades en l’apartat OCUPACIÓ de la pàgina web municipal: www.ayto-finestrat.es/ocupació. “Amb aquesta obertura la localitat es continua consolidant com referent d’ocupació i oportunitats”, va indicar el primer edil. “En aquesta ocasió es tracta de 80 persones que accediran a un lloc de treball i que se sumen als ja creats amb les recents obertures de grans superfícies com Decathlon o Maison du Monde, en el mateix parc comercial. I també, en breu, Porcelanosa, la del taulell més important d’Espanya que obrirà en el parc comercial La Cala, junt amb Leroy Merlín”.

L’obertura de Bricomart a Finestrat representa per a la marca francesa el seu primer establiment a la província i el 3r de la Comunitat Valenciana amb una superfície aproximada de 7.560 m² de magatzem i vendes. Amb el desembarcament d’aquesta nova marca, són ja més de 600 empreses les que conformen el teixit empresarial de Finestrat “que des de fa uns anys viu un moment molt potent d’expansió i creació d’ocupació per als nostres veïns i també per a tota la comarca”.

ENLLAÇ PER A INSCRIURE’S A LES OFERTES D’OCUPACIÓ DES DE LA PÀGINA WEB MUNICIPAL:
Venedors experts en electricitat o electricistes amb experiència: PUNXAR ACÍ 

Venedors o electricistes amb experiència mínima de dos anys en venda o instal·lació de videoporters PUNXAR ACÍ 

Venedors d’aire condicionat o instal·ladors amb experiència PUNXAR ACÍ 

Venedors de ferramentes amb experiència PUNXAR ACÍ 

Venedors amb experiència en ferreteria PUNXAR ACÍ 

Enrajoladors o venedors de ceràmica amb experiència PUNXAR ACÍ 

(GABINET DE PREMSA.5.3.2020)