Comença el curs “Activa’t i Ven” en el Viver d’Empreses de Finestrat amb totes les places ocupades

Pròxima Junta de Govern oberta a l’assistència ciutadana: divendres 25 octubre, 13:15h.
23/10/2019
Les brigades municipals treballen en la posada a punt del cementeri de Finestrat de cara a “Tots Sants”
24/10/2019

Hui ha començat en el Viver d’Empreses de Finestrat el curs que organitza la Regidoria d’Empresa amb el títol “Activa’t i ven”. La regidora titular d’aquesta àrea, Donna Rebecca Plummer, va acudir a l’obertura per a donar la benvinguda a tots els assistents i agrair-los la seua participació “perquè s’han ocupat totes les places, així que estem molt il·lusionats amb aquesta magnífica resposta per part de l’empresariat local i comarcal”.

L’objectiu d’aquesta formació, tal com va assenyalar l’edil en l’obertura, “és ajudar a desenvolupar una estratègia renovada de vendes per a obtindre millors resultats en els seus negocis”. Per a això, durant les pròximes jornades treballaran la motivació, a més de les últimes tècniques de neuromarketing i comunicació aplicades a la venda. En aquesta formació els guiarà Vigela Lloret, experta en Intel·ligència Emocional, coach professional i especialista en habilitats per a la Venda i la Comunicació.

El curs s’impartirà durant els dies 22 (dimarts), 24 (dijous), 28 (dilluns) i 29 (dimarts), en horari de 14:30 a 16:30 hores. Seran 8 hores d’aprenentatge dinàmic i gratuït gràcies al suport de la Diputació d’Alacant.

(GABINET DE PREMSA. 22.10.2019)