Comença el “Campus d’Art” de Finestrat en el que els participants cultiven les seues habilitats artístiques i, com a novetat, cuidaran el seu propi hort

Neteja de fons marins a la Cala de Finestrat
05/07/2019
Comencen les sessions de zumba a la Cala de Finestrat
08/07/2019

Aquesta setmana ha començat la V edició del “Campus d’Art” de Finestrat en el Centre de Formació del Bulevard (antic “Barquillero”). La regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes, va visitar este matí aquestes instal·lacions en què durant el mes de juliol quasi 50 xiquets/es amb edats des dels 4 als 16 anys aprendran diverses tècniques de pintura (sobre llenç, tela, fusta), dibuix, tinta xinesa, ceràmica i també cuina. A més, hi haurà dinàmiques en l’exterior i, com a novetat, cuidaran el seu propi hort on ja han plantat encisams, bledes, tomaques, cebes i pimentons, entre altres hortalisses.

En paraules de l’edil d’Educació, Mª Dolores Viudes, “estem molt contents amb el Campus d’Art perquè, en la seua 5a edició, es continua consolidant com a proposta estival per a ajudar les famílies a conciliar des d’una ubicació estratègica, en ple Bulevard, donant així cobertura per proximitat a veïns de la Cala, d’urbanitzacions i també del nucli històric. Ací hi ha prop de 45-50 xiquets que, per quinzenes o el mes complet, assisteixen a aquestes classes en què aprendran diverses disciplines artístiques, a més d’implicar-se en l’atenció diària de l’hortet, incorporant així un enfocament mediambiental a totes aquestes dinàmiques”.

“En definitiva, va concloure l’edil, es tracta d’una alternativa estival més que se suma a les diverses opcions que estem oferint perquè els peques gaudisquen de l’estiu. Enguany tornem a batre xifres rècord d’inscrits amb més de 300 alumnes entre l’Escola d’Estiu, l’Escola Infantil d’Estiu per a menors de 3 anys i el Campus d’Art que hui visitem. Per tant, satisfets una vegada més de fer possible la conciliació familiar i de poder adaptar-nos a les necessitats que demanden les famílies”.

(GABINET DE PREMSA: 4.07.19)