Comença a Finestrat el curs pràctic d’Anglés comercial

Butlletí tasques serveis tècnics i obre Finestrat: de gener a març 2021
30/04/2021
Comencen les activitats esportives a l’aire lliure a la platja de la Cala i al Camp de la Foia
03/05/2021

La regidora de Formació i de Residents d’Altres Nacionalitats, Donna Rebecca Plummer, va assistir aquest matí a l’obertura del curs d’Anglés Comercial que organitza l’Ajuntament amb suport de la Diputació d’Alacant.

Seran 40 hores de formació “per a donar suport a tot el veïnat de Finestrat en situació de desocupació per què puguen tindre més oportunitats de trobar un treball en dominar l’anglés aplicat al sector comercial”.

Els assistents aprendran a expressar-se en anglés en situacions quotidianes com pot ser a l’hora de rebre al client, descriure el producte, com fer ofertes i suggeriments i també el vocabulari més habitual de comerços de roba, mobles, electrodomèstics, etc., entre altres continguts. L’edil de Formació va posar l’accent en l’organització d’aquest curs abans de la temporada estival “per a obrir-los més portes en els processos de selecció que es realitzen de cara a l’estiu” i també en l’horari de matins “perquè estem pensant en el perfil de persones desocupades que necessiten ampliar la seua formació per a completar currículum i accedir a un lloc de treball”