Comença a Finestrat el curs “Activa’t i troba la teua ocupació”

Suport a l’AMPA del CEIP Balcó de Finestrat amb la signatura d’un conveni de col·laboració
27/10/2020
Tot a punt en el cementeri de Finestrat per al Dia de Tots Sants amb mesures de seguretat anti COVID-19
28/10/2020

Hui ha començat en el Viver d’Empreses de Finestrat el curs de formació “Activa’t i troba la teua ocupació” que organitza l’Ajuntament en col·laboració amb la Fundació CaixaBank. La regidora d’Empresa, Donna Rebecca Plummer, al costat del director de CaixaBank, Pere Costa, va assistir a l’obertura per a donar la benvinguda als assistents i animar-los a aprofitar aquestes jornades de formació. “En els pròxims dies aprendran a dissenyar el seu full de ruta per a trobar treball abordant aspectes com la nova situació socioeconòmica, la demanda del mercat laboral en aquests moments, com confeccionar el seu currículum, superar entrevistes de treball o com utilitzar la seua xarxa de contactes o els portals d’ocupació tipus LinkedIn per a trobar treball.”

Aquesta acció formativa consistirà en sessions grupals i també tutories personalitzades per a potenciar l’ocupabilitat de cada participant. “En la situació actual, amb tanta incertesa en el mercat laboral, hem considerat fonamental organitzar aquesta formació per a ajudar els nostres veïns a descobrir el seu potencial i orientar-lo cap al seu principal objectiu: trobar treball”, va concloure la regidora.

El curs serà impartit per Vigela Lloret, Economista i MBA, a més d’Experta en Intel·ligència Emocional, Coach Professional i Especialista en habilitats per a la Venda i la Comunicació.

(GABINET DE PREMSA. 28.10.2020)