Col·laboració entre l’Ajuntament de Finestrat i Obra Social Caixabank per a millorar l’ocupabilitat dels veïns en situació de desocupació

Pròxima Junta Govern oberta a l’assistència ciutadana: dijous 28, 8:30h
27/11/2019
Suport de l’Ajuntament al Club Taekwondo i Hapkido Finestrat que compta amb més de 200 esportistes
27/11/2019

La regidora d’Empresa, Donna Rebecca Plummer es va reunir amb Toni Marqués, director de l’oficina Caixabank a Benidorm i Juan Mayor Marcet, apoderat de Direcció Àrea Negoci i responsable de l’Obra Social Caixabank en les dues Marines per a agrair-los la recent col·laboració econòmica de 1.500€ destinada a millorar l’ocupabilitat dels veïns de Finestrat en situació de desocupació.

En finalitzar aquesta trobada l’edil d’Empresa, Donna Rebecca Plummer va explicar que “aquesta ajuda de l’Obra Social Caixabank ens permetrà organitzar de cara a l’any que ve més accions formatives d’inserció laboral en la mateixa línia que realitzem des de l’Ajuntament. D’aquesta manera, continuem ajudant als nostres ciutadans a augmentar les seues possibilitats de trobar un treball”.

Entre els cursos que ha impulsat l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de Finestrat (AEDL) està el de manipulació d’aliments, animador turístic, anglés comercial, maneig de carretons, carnisseria, manteniment de piscines o estratègia de vendes per a comercials. “Es tracta de cursos molt orientats a les necessitats de personal de les empreses de Finestrat i també de tota la comarca. Açò, sens dubte, potència l’ocupabilitat dels veïns que participen en aquesta formació perquè després els resulta més fàcil optar a aqueix lloc de treball. Per tant, molt agraïts a Caixabank perquè aquesta col·laboració ens va a permetre ampliar l’oferta formativa de cara a l’any que ve”.
(GABINET DE PREMSA. 27.11.2019)