Clausura del “Estiu Cultural Finestrat” amb el Centre Musical Puig Campana i la XXIII Trobada de la Cançó de la Mar

Els xiquets de l’Escola Infantil Municipal de Finestrat estrenen nou sòl de cautxú al seu pati de jocs
14/09/2021
Visita al nou establiment del centre històric LA MANCHEGA
15/09/2021

La programació del “Estiu Cultural” de Finestrat arriba a la seua fi. I aquest cap de setmana posaran el fermall d’or en la Cala amb el Centre Musical Puig Campana i amb la Trobada de la Cançó de la Mar de l’Agrupació Coral de Finestrat.

Concretament la nit del divendres 17 la banda del Centre Musical Puig Campana interpretarà, entre altres peces, Cinema musical, American Graphity i Virginia, sota la batuta de Toni Barber. Serà un esdeveniment molt especial per a acostar la música d’aquesta agrupació al públic de la Cala, al mateix temps que es comparteix amb els assistents els 50 anys d’història des de la seua refundació.

I el dissabte 18 arribarà la XXIII Trobada de la Cançó de la Mar, tradicional trobada arran de mar en el qual l’Agrupació Coral de Finestrat que dirigeix José Vicente Algado Climent celebra el seu 25é aniversari. I ho farà amb un recital de cançons com A tu lado, La golondrina, Camino verde i Piel Canela en el qual també participa l’Orfeón aspense Virgen de las Nieves.

El regidor de Cultura, Héctor Baldó, va recordar que aquests esdeveniments havien sigut programats per a mitjan d’agost. “I els ajornem perquè considerem que era el més prudent en aquell moment en el qual encara la incidència dels contagis era elevada en aquesta zona. Ara sí, si el temps ens ho permet tindrem a les agrupacions culturals i musicals més antigues de Finestrat en la nostra Cala. És un moment que ens fa especial il·lusió i que ens sembla especialment bonic per a clausurar la programació d’aquest estiu i, al mateix temps, acostar tot el que representen aquestes agrupacions amb els nostres veïns i visitants de la Cala”.

Els dos esdeveniments tindran lloc a la Plaça de l’Àmfora de la Cala de Finestrat a les 22.00 hores i l’entrada és lliure.

(GABINET PREMSA. 15.9.2021)

Més sobre el CMPC

El Centre Musical Puig Campana (CMPC) està compost per més de 50 músics amb edats compreses entre els 12 i els 80 anys. Compten amb banda juvenil i Escola de Música. Recentment han commemorat els 50 anys d’història des de la seua refundació encara que la història d’aquesta agrupació es remunta quasi 100 anys arrere. El seu president és Miguel Llorca i el director de la banda, Toni Barber.

Més sobre l’Agrupació Coral de Finestrat

Amb 25 anys de trajectòria i 30 veus amb un ampli repertori de música coral componen l’Agrupació Coral de Finestrat, promotora i organitzadora dels festivals de la “Cançó de la Mar” que cada estiu se celebren a la Cala de Finestrat, comptant amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Finestrat. Com a mostra de la consolidació de l’esdeveniment enguany la Trobada de la Cançó de la Mar compleix 23 anys. El seu president és Antonio Galiana i el director José Vicente Algado.

(GABINET PREMSA. 14.9.2021)