Classe magistral de producció audiovisual sobre ciberassetjament al Centre Juvenil Finestrat

Concert de Santa Cecília del Centre Musical Puig Campana
10/11/2021
Finestrat es prepara per a conéixer a Hilma af Klint
11/11/2021

Des de la Regidoria de Joventut de Finestrat han organitzat una Classe magistral de Producció Audiovisual dirigida als més joves dins del marc del 25N “Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones”. Aquesta proposta tindrà lloc en el Centre Juvenil Finestrat el divendres 26 de novembre, de 17.00 a 20.00h. i el dissabte 27, de 10.00 a 13.00 hores. La inscripció és gratuïta contactant amb el departament de Joventut en el WhatsApp 606 936 432, per correu electrònic a joventut@finestrat.org o en el seu perfil d’Instagram @joventutfinestrat

Segons va informar la regidora de Joventut, Nati Algado, “som conscients que hui dia vivim una revolució tecnològica en la qual tots i molt especialment els més joves, disposen de telèfon mòbil per a gravar i editar vídeos de gran qualitat que després comparteixen en les seues xarxes socials. Per això, organitzem aquesta masterclass per a introduir-los en conceptes bàsics que els ajudaran a crear les seues pròpies produccions audiovisuals. I després de l’exposició #noemtoqueselwhatsapp hem considerat apropiat treballar l’enregistrament i edició de vídeos entorn del ciberassetjament per a visibilitzar aquestes formes de violència de gènere que es poden produir entre els més joves a través de les xarxes socials”.

El taller serà impartit pel creador de continguts audiovisuals. José Ramón Chust, qui explicarà conceptes bàsics d’enregistrament i edició de vídeo, com publicar, en quines plataformes i en quins formats. Una vegada introduïts aquests continguts, la dinàmica del taller serà plantejar una idea conjunta sobre la temàtica del ciberassetjament que es gravarà i editarà en vídeo. Per a aprofitar al màxim aquesta masterclass els participants podran assistir amb els seus propis dispositius com a telèfon mòbil, ordinador portàtil o càmeres, per a configurar els programes d’edició de vídeo.

“Des d’ací anime als joves de Finestrat a aprofitar aquesta oportunitat per a perfeccionar l’edició dels seus vídeos ja no sols des del punt de vista lúdic, també com a opció de formació i fins i tot d’eixida laboral per al dia de demà”, va concloure la regidora de Joventut, Nati Algado.

POTS ESCOLTAR LA REGIDORA DE JOVENTUT ACÍ

GABINET DE PREMSA (11.11.2021)

Jose R. Chust és film maker, creador de continguts audiovisuals. Treballa per a mitjans de comunicació com MEDIAPRO, TVE, Informació TV, col·labora amb Netflix i per a discogràfiques de Warner Bros i Universal Music amb artistes com Nach. També ha impartit conferències en la Universitat d’Alacant.