Celebrem el 743 aniversari de la Carta de Poblament de Finestrat amb una gran jornada festiva

“Paisajes y otras cosas”. Victoria Bustamante, veïna de Finestrat, obri la nova exposició del Museu Font de Carrè
03/05/2023
La Bandera Blava torna a onejar a la Cala de Finestrat
05/05/2023

representacion carta pobla de finestrat

SERÀ EL DISSABTE 13 DE MAIG I HI HAURÀ SERVEI D’AUTOBÚS DES DE LA CALA I LES URBANITZACIONS

El 743 Aniversari de la Carta de Poblament de Finestrat té enguany un marcat caràcter lúdic festiu. La Regidoria de Festes de l’Ajuntament, amb la col·laboració de la Comissió de Festes MiniTofols, ha organitzat una jornada en la qual majors, xiquets, joves i tots aquells que visiten Finestrat tindran una àmplia oferta gastronòmica, festiva, musical i infantil.

Una festa que podran compartir tots els veïns del municipi ja que s’ha establit un servei d’autobusos des de la Cala i des de les Urbanitzacions. L’horari d’eixida serà a les 12.00 des de la parada de la Cala i el retorn a les 18.00 i a les 22.00 hores.

El programa arranca a les 12 hores del migdia amb l’obertura de la barra popular i la degustació d’una àmplia oferta de tapes típiques de Finestrat. Al mateix temps, els més xicotets podran gaudir de diferents jocs amb els castells inflables. I tot amenitzat amb una banda de música que pretén sonar durant tot el dia i part de la vesprada.

A les 14h, i a benefici de les festes patronals d’agost se servirà una Paella Gegant a preus populars.

“Enguany, el bon temps i les ganes de viure una jornada amb veïns i visitants, ens ha animat a celebrar la Carta de Poblament de la millor manera que sabem a Finestrat, demostrant la nostra hospitalitat i compartint la nostra gastronomia i la nostra música” ha assenyalat el regidor de Festes Héctor Baldó.

A la vesprada, els més xicotets podran gaudir d’un espectacle de màgia, i els joves i no tan joves del Concert del grup La Bacora.

A les 20 hores està prevista una gran graellada argentina per a tots els assistents.

Com recorda el responsable de festes, Héctor Baldó, “tenim una oferta per a tots els públics, perquè els xiquets puguen gaudir dels seus jocs, perquè els majors tinguen un temps per als seus amics, perquè els joves puguen recrear-se amb la música i amb el concert de la Bacora i perquè tots gaudim de la gastronomia tradicional i coneguem millor, en aquest cas, un dels més típics plats argentins, la graellada. Tot a preus populars i col·laborant amb la Comissió i les nostres festes”.

La jornada acabarà amb l’exhibició, l’inici del duel de DJ’s locals, amb la participació del DJ Calendari, DJ Ximo Rayo i el Col·lectiu Ferreria.

A continuació, poden consultar la programació i tots els horaris.

Programació:

-De 12h a 14h: Tapetes i aperitius a càrrec de la Comissió Mini Tofols 2023

-De 12 a 14h: Castells Inflables per als més xicotets.

-De 12h a 19h: Bandeta de música.

-A les 14.15h : Paella Gegant (5€ a benefici de les festes patronals)

Eixir de festa

-De 15.30h a 21.30h : Castells inflables

-De 17h a 20h: Activitats de màgia per a xiquets i xiquetes

-18.30h: Concert del grup La Bacora

-20.00h: Fi del concert de la Bacora i Sopar de Graellada Argentina

-21.00h: Inici de festa de DJ locals, amb la confirmació de DJ Calendari, DJ Ximo Rayo i Col·lectiu Ferreria

Durant tot el dia i durant tota la vesprada hi haurà servei de Barra popular amb planxa i beguda a càrrec de la Comissió de Festes 2023 MiniTofols.