Carlos Pascual i Tamara Canet es van proclamar ahir guanyadors del “Kilómetro Vertical Puig Campana” de Finestrat

“Aquí la Tierra” de La 1 de TVE dedicarà varis reportatges a Finestrat
16/04/2018
L’Ajuntament de Finestrat convoca als residents d’altres nacionalitats a una trobada amb l’alcalde
17/04/2018

EL CORREDOR LOCAL DEL CE EL PORTELL, JOSÉ TOMÁS SELLÉS SANTAMARÍA, VA ACONSEGUIR LA 2a POSICIÓ EN CATEGORIA MÀSTER

Carlos Pascual i Tamara Canet es van proclamar guanyadors del “Kilómetro Vertical Puig Campana” disputat ahir  a Finestrat, a més d’aconseguir ambdós el títol de Campions Autónomicos de KM Vertical.  Amb un temps de 41 minuts i 38 segons, Carlos Pascual es va alçar en el podi masculí seguit de Juan Martínez Tortosa i Andreas Softeland.  En el podi femení, Tamara Canet va aconseguir la 1a plaça després d’aconseguir la cima del Puig Campana Vertical en 53 minuts i 18 segons.  En 2a posició va entrar María Beltrán i en 3a, Marina Buquet.  Destacar també la participació de corredors locals com el finestratí José Tomás Sellés Santamaría que va aconseguir el 2n podi en categoria Màster.   Organitzat per la FEMECV i el Club Repte 8.000 en col·laboració amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Finestrat i clubs locals, el “Kilómetro Vertical Puig Campana” va reunir en aquesta edició a 142 corredors,  una de les majors xifres de participació que es recorden en els seus 9 anys de trajectòria i després de 2 de parèntesi.

En paraules de l’edil d’Esports, David Alarcón, “estem molt satisfets perquè la participació ha sigut superior a la d’anteriors edicions. Els corredors han volgut assumir novament el repte que presenta el Puig Campana amb 3’6 quilòmetres i un pronunciat desnivell de 1.040 metres. Poques cimes donen l’oportunitat d’assumir aquestes restes a tan poca distància del mar. A més, vam tindre un dia esplèndid, la qual cosa va facilitar l’assistència de molts aficionats a les carreres de muntanya que van voler estar presents en aquesta cita per a veure de prop a grans figures com els guanyadors, Carlos Pascual i Tamara Canet.  La meua sincera enhorabona a tots els participants i la meua felicitació a totes les persones implicades en l’organització, així com a la Diputació d’Alacant pel seu suport constant en aquests esdeveniments amb què contribuïm a promocionar l’esport i també l’encant de la nostra localitat i el seu entorn natural”.

Júniors: Molina i Rubio

En les categories inferiors també va haver-hi una alta participació. En júniors, el podi masculí va estar liderat per Joan Molina (GR33), que es va imposar amb 49:22 sobre Erik Coronado (49:48) i Marcelo Escolano, tercer (50:30). En dones, una participant, Noelia Rubio-Quintanilla (Aper Alcoi) es va portar el títol de campiona autonòmica amb un crono de 1:14:15.

Serres i Pérez en cadets

En cadets, la victòria en dones va ser per a Eva Sierras (CE Eldense) amb 1:12:26, mentres que en la categoria masculina el triomf va correspondre a Jesús Miguel Pérez (CA Maratón Crevillent) amb 1:03:37.

 (GABINET DE PREMSA (16.4.18)