Carla Guido, Ángela Berenguer i Sophie de Moor guanyen el XII Concurs de Postals Nadalenques de Finestrat

Demà arranca el Mercat Nadalenc a Finestrat amb un complet programa d’animació per a tota la família
13/12/2019
Multitudinari Mercat de Nadal amb una emotiva encesa de l’arbre davant de centenars de visitants
17/12/2019

El XII Concurs de Postals nadalenques de l’Ajuntament de Finestrat, organitzat des de la Regidoria de Joventut, ja té guanyadors en les tres categories convocades. El premi en la Categoria Infantil ha sigut per a Carla Guido Garrigós de 4 anys d’edat; en Categoria Júnior ha guanyat la postal d’Ángela Berenguer Agulló, de 8 anys d’edat; i en la Categoria Júnior + la guanyadora ha sigut la postal realitzada per Sophie de Moor, d’11 anys.
L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, va rebre en el Centre Juvenil a les guanyadores per a felicitar-los fer entrega dels premis, jocs educatius d’acord amb les seues edats. En aquesta edició els escolars de Finestrat han presentat més de 250 creacions. “A tots i a les seues famílies vull agrair la participació. Són ja 12 anys d’aquest concurs en què molts xiquets de Finestrat continuen participant i passant de categoria conforme compleixen anys. Sens dubte, és tot un clàssic que s’ha consolidat a Finestrat i que ens permet descobrir el Nadal des de la mirada dels més xicotets”.
Com totes les edicions d’aquest concurs, una de les 3 creacions guanyadores serà la felicitació institucional. I en aquesta ocasió l’Ajuntament de Finestrat felicitarà les festes amb la postal realitzada per Carla Guido, de 4 anys d’edat i guanyadora del concurs en la categoria Infantil.
(GABINET DE PREMSA. 13.12.2019)